2021. augusztus 04.
Professzionális hajfestékek vásárlása webáruházból

A hajfestés a hajszín megváltoztatásának gyakorlata. Ennek fő okai esztétikai jellegűek: az ősz vagy fehér haj befedése, a divatosabbnak vagy kívánatosabbnak tartott szín megváltoztatása, vagy az eredeti hajszín visszaállítása, miután fodrászati ​​eljárások vagy napfény miatt elszíneződött.

Professzionális hajfestékek webáruházból rendelhetőek a probeauty.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is régóta keres már minőségi festékeket kedvező áron. A hajfestést professzionálisan végezheti fodrász, vagy végezheti ön is önállóan otthon. Ma nagyon népszerű a hajfestés, a nők 75% -a és a férfiak 18% -a K él hajfesték használatával (a Koppenhágai Egyetem tanulmánya szerint). Az ideiglenes hajszín különböző formákban kapható, beleértve az öblítőket, samponokat, géleket, spray-ket és habokat. Az ideiglenes hajszín általában világosabb és élénkebb, mint a félig tartós és tartós hajszín. Leggyakrabban hajszínezésre használják különleges alkalmakra, például jelmezpartikra és Halloweenre.

Az ideiglenes hajszínben lévő pigmentek nagy molekulatömegűek, és nem tudnak áthatolni a kutikularétegen. A színrészecskék adszorbeálódnak (szorosan tapadnak) a hajszál felületéhez, és könnyen eltávolíthatók egyetlen samponozással. Az ideiglenes hajszín megmaradhat a túlzottan száraz vagy sérült hajon, és lehetővé teszi a pigment migrációját a hajszál belsejébe. Az alternatív hajfestő termékeket olyan hajszínek létrehozására tervezték, amelyek nem jellemzőek a természetben. Ezeket “élénk színnek” is nevezik a fodrásziparban. A rendelkezésre álló színek sokfélék, például a zöld és a fukszia. Néhány színben állandó alternatívák állnak rendelkezésre. Újabban a fekete fényre reagáló hajfestékeket hozták forgalomba, amelyek fekete fények alatt fluoreszkálnak. Ha professzionális hajfestéket keres nézzen be a probeauty.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs