2019. március 11.
Pótalkatrész számos teherautó típushoz!

Cégünk szakterülete a teherautók és pótkocsik részeinek megvásárlása a keleti régióból. A teherautók (Tatra keverők, Liaz gabona pótkocsik, közüzemi Liazok), amelyek az építőiparban és a mezőgazdaságban használatosak voltak régen, szinte már nem is léteznek, de még mindig szükség van arra, hogy kielégítsük a pótkocsi-alkatrész igényeket. Bővebben ezekről weboldalunkra kattintva olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

Pótalkatrész rendelhető igen kedvezményes áron ezért ne habozzon, ha önnek is pótalkatrészre lenne szüksége, akkor nem kell messzire mennie, hiszen nálunk jobbnál jobb ajánlatokkal találkozhat és még sorban sem kell majd állni a termékekért hiszen mindent házhozszállítunk. Pótalkatrész kínálatunkban főleg BSS pótkocsikhoz talál majd alkatrészeket. Ezekhez a pótkocsikhoz szinte minden alkatrész rendelkezésünkre áll, amelyek nemcsak új, hanem felújított termékeket is tartalmaznak. A felújított termékeket csere által tudjuk odaadni, amelyekre persze termékgaranciát nyújtunk. A Szlovákia és a Cseh Köztársaság közötti széleskörű partnerségnek köszönhetően nálunk évtizedek óta nem gyártott alkatrészeket is lehet megvásárolni. Egyes esetekben a teljes logisztikát megszervezhetjük, ha szükség lenne rá.

Célunk a pótkocsi-alkatrészek piacán, hogy a legnagyobb vevői elégedettséget nyújtsuk, valamint hogy országszerte is elismertek legyünk. Magyarországon megbízható és elismert márkákból készült termékkínálatunkat megtalálhatja weboldalunkon. A termékek Magyarországon 1 éves garanciális időszakkal rendelkeznek, amelyeket egyes esetekben további gyártói garanciák egészítenek ki. További részletekért és bővebb leírás elolvasásáért nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat és itt megtalálhatja majd a teljes készletet is az illusztrációkkal együtt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs