2021. május 21.
Portugália utazás a legjobb áron

Ha Portugáliába látogat, fedezze fel a bájos Lisszabont, Portót és Sintrát. Vagy tegyen egy borkóstolótúrát a Douro-völgybe – Sétáljon az ősi szőlőskertekben, találja meg a borászok titkát, miközben ízletes borkóstolót élvez egy lélegzetelállító helyen. Igen, ez egy kiváló ország, amit érdemes meglátogatni.

[wp_ad_camp_1]

Portugália utazás várja önt is az invia.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és mindent megtalál a portugál ajánlatokkal és az árakkal kapcsolatban. Lisszabon Portugália fővárosa és Európa egyik legkívánatosabb városa. Lisszabon első látásra elcsábít. Fényes és színes város, mókás és mágikus. Lisszabonban örömmel töltheti idejét és nyugodtnak érzi magát. Változatos város, ahol könnyű a közlekedés. Minden utcának van egy ősi meséje, minden sarkának új, érdekes és lélegzetelállító a kilátása. Lisszabon a nemzeti csemege születési helye: a Pastel de Nata-é. Megtalálja mindenhol, de azt mondják, hogy az 1800-as évekbeli eredeti receptet csak Belémben kapja meg. Sintra varázslattal és rejtélyekkel teli hely. Sintra kicsi, festői, teljesen egyedi. Sintrában a természet és az ember mélyen összekapcsolta erőfeszítéseit, az ember által készített építmények gyönyörű szerelmi történeteket mesélnek el, és azokat pazar zöld és kék keretezi mind az óceán, mind az ég felől.

Olyan tökéletes a szimbiózis, hogy az UNESCO elismerte Szintrát a világörökség részeként. Az ezen a területen termelt borok merészek és érdekesek. A szőlőültetvények az óceán szélében, mészkő homokos talajának hatására nőnek, és jellegzetes, szinte sós ízt kapnak. Porto egy karizmatikus város. Történelmi városközpontja az UNESCO által védett terület. Porto és ikervárosa, a Vila Nova de Gaia ad otthont az egyedülálló portbornak, amelyet innen szállítanak a világ minden tájára. Bővebb leírásért és portugál utazási ajánlatokért nézzen be az invia.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs