2019. szeptember 05.
Plasztikkártya – a profizmus jelképe

Egyértelműen kijelenthető, hogy a névjegykártya a profizmus jele, legalábbis könnyebb megbízni egy olyanban, aki rendelkezik ilyennel.

[wp_ad_camp_1]

Plasztikkártya a névjegykártya egy modernebb változata. Egy olyan újítás, mely a modern technológiai vívmányok, mint az okostelefon korában is megállja a helyét. Biztosan lenyűgözi üzletpartnereit egy ilyen nem mindennapi plasztikkártyával. Miben más a plasztikkártya, mint egy átlagos névjegykártya? Gyakorlatilag mindenben. Ugyanazt a funkciót képes betölteni, azonban jóval látványosabb. A plasztikkártyát teljesen személyre szabhatja. Ha szeretné mindkét oldalra lehet nyomtatni. Ezenkívül még számos egyéb extrával el lehet látni a plasztikkártyát. Ha szeretné dombornyomással is rákerülhet az információ a kártyára, de akár lyukasztani is lehet. Sőt, lekaparható réteg is kerülhet a kártyákra vagy QR-kód. Biztos lehet benne, hogy ilyen extrákat nem mindennap lát névjegykártyákon, így, ha az Öné is ilyen különleges lesz, akkor biztos lehet benne, hogy üzletfelei megjegyzik.

Azt is megválaszthatja, hogy milyen vastagságú legyen a plasztikkártya, 0,44 vagy 0,76 milliméter, ami már bankkártya minőséget jelent. Attól függően, hogy Ön a finomabb megjelenést kedveli vagy a grafikát fényesebbnek mutató megoldásokat, választhat matt vagy fényes felületet. Ha pedig minél előbb szeretné kézhez kapni a kártyákat, akkor kérjen expressz gyártást, ami által 3-5 munkanap után kézhez kaphatja. A plasztikkártyát illető bővebb információkat a plasztikgyar.hu weboldalon találja. Ha pedig kérdése lenne vagy szeretne árajánlatot kérni, akkor azt szintén a weboldalon meg tudja tenni. Előzze be a konkurenciát a névjegykártyák terén is! Legyen Önnek is plasztikkártyája!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs