2019. június 07.
Pedikűr-lábápolás minden hölgynek

A női láb az egyik legvonzóbb testrész a férfiak szemében. A jó idő beköszöntével nem csak a lengébb ruhák kerülnek elő a gardrób mélyéről, de a szandálok és strandpapucsok is.

[wp_ad_camp_1]

Pedikűr-lábápolás a vonzó lábakért! A vonzó lábak többé nem elérhetetlenek! A Kati Szalonban Ön is megkaphatja a hőn áhított pedikűrt. Nyáron előszeretettel vesszük elő azokat a lábbeliket, amiket már rég viselni akartunk, azonban a különféle egészségügyi problémák könnyen megakadályozzák az ember lányát, hogy kedvenc lábbelijeit viselje. A zárt cipőkben azonban a láb alig vagy egyáltalán nem tud szellőzni, ez pedig további problémákhoz vezethet. Ha bármilyen elváltozást tapasztal lábain, akkor azt kezelni kell, hisz a takargatás nem vezet jóra. Számos lábprobléma lehet, például körömbenövés, bőrkeményedés vagy tyúkszem, ami miatt kényelmetlenül érzi magát, esetleg a járás is fájdalmas, ami az életminőség romlásához vezethet. A különféle lábproblémákra akár a Kati Szalonban is kaphat segítséget, gyógypedikűr formájában.

A pedikűr egyre népszerűbb a hölgyek körében, főleg a jó idő beköszöntével állnak sorba az időpontokért. Alapvetően még mindig a francia pedikűr örvend a legnagyobb népszerűségnek, de a hölgyek nagy része élénkebb színeket és különféle mintákat is kipróbál. Az sem ritka, hogy valaki a manikűrjéhez passzoló pedikűrt választ, mások pont ellenkezőleg, szeretik különbözőképp variálni a kettőt. A pedikűr azért is népszerű, mert a kezelés alatt ingyenes lábbeli sterilizálásra és fertőtlenítésre van lehetőség. Cukorbeteg hölgyek esetében fontos, hogy a pedikűrös tudjon betegségükről, hisz számukra külön diabéteszes pedikűr szükséges. Bővebb információkért látogasson el a Kati Szalon.hu weboldalra!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs