2020. december 05.
Padlócsiszolás pénztárcakímélő áron

Mi lenne, ha olyan kereskedelmi vagy ipari padlót szeretne, aminek mindene megvan? Olyat amely komoly karbantartás nélkül képes mindent eltűrni, ami gyönyörűnek tűnhet és egy életen át kitart, miközben rendkívül megfizethető? Ezt mind elérheti a padlócsiszolással.

[wp_ad_camp_1]

Padlócsiszolás vár mindenkire az epo-trend.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg padlócsiszoló szolgáltatásainkat, valamint az árakat. Lehet, hogy túl jól hangzik, de a csiszolt betonpadlóknak tényleg mindene megvan. A beton polírozási folyamata részben a kívánt felülettől függ. Többnyire a technika magában foglalja a padló előkészítését azzal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy szinten van, majd sűrítővel töltik fel. Ezután a padló felületét leőrlik a kívánt felület elérése érdekében, függetlenül attól, hogy a mattabb felületet vagy a magasfényű, tükörszerű felületet részesíti előnyben. Az olyan anyagok, amelyek teljesebben kiteszik az adalékanyagot, jobban bevonják a csiszolást. Az ilyen típusú befejezés azonban nem jellemző a kereskedelmi terekben. Első vágás: az első vágás előkészíti a padlót a folyamat további részéhez. Ha bármilyen bevonatot vagy egyenetlen foltot kell eltávolítani, a betonmegmunkáló szakember egy fémkötésű gyémánt szerszámot használ durva szemcsével, például a padló ledarálásához.

Fugázóanyag: a kezdeti köszörülés során légzsebek, hajszálrepedések vagy apró lyukak keletkeznek, a betonmegmunkálónak akril alapú fugával kell kitölteni őket. Amíg a habarcs még nedves, a betonmegmunkáló különböző gépeket használ a habarcs áthaladásához, kitöltve a pórusokat. Végül a padlót gumibetét segítségével tisztítják. Sűrítőszer: A következő lépés a sűrítőszer felvitele, amely megkeményíti a cementet és a habarcsot, és előkészíti őket a polírozásra. Ezután pedig a csiszolás következik. Amennyiben többet tudna meg a padlócsiszolásról, nincs más dolga, mint felkeresni az epo-trend.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs