2020. július 09.
Ózonos fertőtlenítés – Tisztaság mindenek felett!

Manapság a higiénia, a tisztaság rendkívül fontos, különösen a szolgáltató egység esetében. A vendégek, ügyfelek nagyon kritikusak a higiénia kapcsán, így nekik is meg kell felelni, nem csak az ezt ellenőrző szervezeteknek.

[wp_ad_camp_1]

Ózonos fertőtlenítés által nem kell a továbbiakban a baktériumok és vírusok miatt aggódni. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló szer, mely a klórhoz képest háromezerszer erősebb. Ahogy az ózon kapcsolatba kerül bármilyen mikroorganizmussal, nemes egyszerűséggel megsemmisíti azt. Ezek a mikroorganizmusok lehetnek vírusok, baktériumok, penészgombák, de akár rossz szagot okozó elemek is. Ezek miatt az ózonos fertőtlenítésnek köszönhetően többé nem kell aggódni. Viszont fontos tisztában lenni vele, hogy az ózonos fertőtlenítés nem helyettesíti a takarítást. Tehát az ózon nem söpör fel, nem mosogat el és a portalanítást sem végzi el. Mindenképp hatásos módszer, azonban csodát nem szabad tőle várni. Ha fontos a higiénia és a nem látható mikroorganizmusoknak is búcsút szeretne inteni a tulajdonos, akkor érdemes ózonos fertőtlenítés szolgáltatást igénybe venni.

Az ózon hamar oxigénné alakul át, így hamar biztonságossá válik a kezelt helyiség, azonban mivel egy igen erős fertőtlenítőszerről van szó, mely mérgező, ezért a fertőtlenítés során sem ember, sem állat nem tartózkodhat a helyiségben. A fertőtlenítés alkalmazható járművekben, lakásokban, garázsokban, gyakorlatilag bármilyen zárt térben. Ezenkívül kórházakban, műtőkben és kórtermekben egyaránt. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az ozonebusters.hu weboldalra és bővebben tájékozódni. A weboldalon elérhetőséget is talál, amin keresztül felveheti a kapcsolatot a szakemberekkel és bővebben érdeklődhet!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs