2020. szeptember 29.
Ózonos fertőtlenítés a legjobb áron!

Az ózonos fertőtlenítés elpusztítja az egy- és többsejtű szervezeteket, beleértve a baktériumokat, vírusokat (nagy valószínűséggel beleértve a COVID-19 koronavírust is) és a gombákat. A fertőtlenítés időtartama a beltéri méret és az ózon szintjétől függően változik.

[wp_ad_camp_1]

Ózonos fertőtlenítés elérhető ózongenerátorokkal a klimaman.hu weboldalon tehát itt a helye weboldalunkon ha ön is elgondolkodott már azon, hogy ózonos fertőtlenítést szeretne elvégezni. A mikroorganizmusok számos kórokozót hoznak magukkal, amelyek fertőző betegséget okoznak. A kórokozó olyan biológiai ágens, amely mikroorganizmusok átvitelével betegséget okoz. A gyakori kórokozók a vírusok, baktériumok, gombák, protozoák. A levegőben levő mikroorganizmusok a légzőszervi megbetegedések fő okozói az embereknél, allergiát, asztmát és a légzőszervek patogén fertőzését okozzák. A levegőben terjedő gombaspórák szintén a növénybetegségek fontos kórokozói, és számos közönséges saprotrofikus (szaprofita) gomba elterjedésének eszközei. Mi régóta forgalmazunk olyan rendszereket, amelyek víz és levegő kezelését végzik el, és amelyek a vegyi anyagok felhasználása nélkül 99,99% -kal csökkentik a baktériumokat, a vírusokat és a protozoákat.

Jelenleg senki sem mondhatja biztosra, hogy az ózon hatékonyan elpusztítja az új koronavírust, mivel egyszerűen túl korai, és még nem végeztek szakértői vizsgálatokat ennek alátámasztására vagy megerősítésére. Tudjuk azonban, hogy az ózon elpusztít más vírusokat azáltal, hogy a gázt a sejt fehérjebevonatán keresztül diffundálja a nukleinsavmagba, és károsítja a vírus RNS-ét. Míg az egészséges sejtek komplex enzimrendszerrel rendelkeznek a védelem érdekében, a vírusok nem rendelkeznek olyan védelemmel az oxidatív stressz ellen, amely sebezhetővé teszi őket az ózonnal szemben. Amennyiben több információt tudna meg kattintson a klimaman.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs