2020. július 05.
Online utasbiztosítás szolgáltatás mindenkinek!

A külföldön történő baleset vagy vészhelyzet rendkívül költséges is lehet. Ha problémája van külföldön és hazatérne, több százezer forintba is kerülhet, ha csak nincs megfelelő biztosítása.

[wp_ad_camp_1]

Az online utasbiztosítás biztonságot és nyugodt pillanatokat nyújt egy külföldi utazás alkalmával. Egy utasbiztosításnak fedeznie kell az orvosi és egészségügyi költségeket külföldi sérülések, hirtelen betegségek vagy halál esetén. Ugyanakkor a személyes felelősségbiztosítás is jól jöhet abban az esetben, ha a személy ellen vagy annak vagyonáért balesetet okoznak. A pénzügyi védelem is fontos, ha a légitársaság csődbe megy az utazás előtt vagy alatt. Az olcsóbb biztosítások általában kevesebb fedezettel rendelkeznek, erre nagyon figyeljen egy biztosítás kötés során. Egyes ügyfeleknek az ár tűnik a legfontosabbnak, de érdemes-e spórolni az utasbiztosítás költségein? A válasz csak akkor lesz egyértelmű, amikor valóban baj éri egy utazás során és azon bosszankodik, hogy miért nem a megfelelő biztosító társaságot választotta.

Az AXA nemcsak a biztonságára gondol, de a pénztárcájára is. Mindig a lehető legjobb ajánlatokkal várjuk ügyfeleinket, akik a megfelelő utasbiztosítás szolgáltatást keresik. Ne habozzon felkeresni minket, mert most minden igényt kielégítő ajánlatokkal várjuk leendő ügyfeleinket. Amennyiben többet szeretne megtudni az online utasbiztosításról, látogasson el az axa-assistance.hu weboldalunkra, ahol számos információval és utasbiztosítás kalkulátorral is várjuk. Ha kérdése lenne, forduljon nyugodtan munkatársainkhoz, akik készséggel válaszolnak. Legyen szó bármilyen biztosításról, utazhat a világ bármely pontjára, mi mindig Ön mellet leszünk, hogy a legnagyobb biztonságban érezze magát még idegenben is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs