2015. április 28.
Online olcsóbban lehet jegyet foglalni a Hungaroringre, mint hagyományos úton

A Hungaroring sokak által kedvelt Forma 1 pálya, mely Mogyoródon található Budapest mellett, így szívesen látogatják a Pest megyében élő rajongók, de ugyanígy felkeresik a vidékiek és a külföldiek is, mivel nagyon jó pályának számít. Akik szeretik a Forma 1 futamokat, azoknak minimum egyszer érdemes kilátogatniuk a magyar Hungaroringre, mert élőben megnézni egy futamot sokkal élvezetesebb, mint a televízión keresztül. Az élő futam fantasztikus élményt nyújt minden Forma 1 kedvelőnek.

[wp_ad_camp_1]

A Hungaroring jegy beszerezhető online is a mygpticket.hu internetes oldalon keresztül. Ha fontos számodra, hogy jó áron vegyél jegyet a Hungaroringre, akkor érdemes felkeresned honlapjukat, és még időben megvenned a jegyedet a következő futamra, mert elővételben online mindig olcsóbb a jegyvásárlás. Ha pedig a családból nem csupán Ön kedveli a Hungaroringet, családtagjaival is ellátogathat az eseményre, hiszen gyermekjegyet is lehetősége van vásárolni.

Mivel a My GP Ticket a világ összes Forma 1 futamára kínál jegyet, így a Hungaroringre is foglalhatsz jegyet náluk. Honlapjukon nagyon modern szolgáltatás segítségével választhatod ki a számodra legmegfelelőbb Hungaroring jegyet olcsóbban, mint gondolnád.

A legjobb, ha helyre szóló jegyet választasz fedett tribün alá, nagy kivetítő közelébe a mygpticket.hu internetes oldalon keresztül, mert így az élmény garantáltan felejthetetlen lesz, és a jegyár is rendkívül kedvező. Ha számít, hogy a Hungaroring jegy olcsóbb legyen, akkor lehetőleg jóval a futam előtt foglald le a saját jegyedet, mert így kedvezményesebb áron juthatsz hozzá, mint közvetlenül a futam előtt, ráadásul a jó helyre szóló jegyek gyorsan el szoktak fogyni, így két szempontból is fontos, hogy időben foglalj jegyet a Hungaroringre.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs