2020. július 15.
Online műsorújság mindenkinek

A musor.tv weboldalra kattintva a szeme elé tárulhat az összes hazai tv csatorna, így nem kell többé sorban állnia az újságárusnál. Ha egy érdekes sportműsort keres, vagy megnézne egy jó filmet a családjával hétvégén, akkor mindenképpen itt a helye nálunk.

[wp_ad_camp_1]

Műsorújság mindenki számára elérhető a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide bátran, ha önt is érdekelné, hogy milyen filmeket, sorozatokat vagy éppen sportműsorokat nézhet meg ma, vagy a hétvégén. Az AXN például az egyik legkedveltebb csatorna weboldalunkon, amely a Sony Pictures Television tulajdonában lévő televíziós csatorna, amelyet először 1997. június 22-én indítottak el. A helyi verziók azóta a világ számos részén, például Európában, Japánban, Ázsiában és Latin-Amerikában is jelentek meg. A reklám- és előfizetési díjakból finanszírozott AXN elsősorban az akciófilmeket és a valóságshowkat közvetíti. A másik híres filmes csatorna a Paramount, amely  olyan televíziós csatorna neve, amelyet a ViacomCBS Networks International üzemeltet, és amely bemutatja a Paramount Pictures filmjeit.

Az első Paramount csatornát 2012. március 30-án indították Spanyolországban, és az elmúlt években a csatorna számos területen működött, köztünk hazánkban is az egyik legnézettebb. Amennyiben megtekintené ezeket a csatornákat, vagy más csatornák után nézne, ezt is megteheti, csak látogassa fel bátran weboldalunkat a musor.tv-t, ahol nagyon egyszerű lesz keresgélni, hiszen egy listából kiválaszthatja a kívánt csatornát. Weboldalunkon elmentheti kedvenc műsorait, így sokkal könnyebb lesz majd utólag a keresés. Weboldalunkra kattintva arra is lesz majd lehetőség, hogy megtekintse a korhatárokat, valamint azt is, hogy melyik műsort, filmet és sorozatot sugározzák HD felbontásban.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs