2020. június 21.
Olcsó utasbiztosítás mindenkinek

Az utasbiztosítások nagyban különböznek, különféle veszteségeket fedeznek és különféle funkciókat kínálnak. Egyszerű weboldalunkat használva személyre szabhatja saját utasbiztosítását attól függően, hogy éppen mire lenne szüksége.

[wp_ad_camp_1]

Olcsó utasbiztosítás az axa-assistance.hu weboldalon elérhető ezért bátran nézzen be hozzánk ha ön is éppen utazást tervez, és szeretne egy utasbiztosítás mielőtt távozik. Ha Ön 65 évesnél idősebb vagy valamilyen egészségi problémája van, szükség lehet speciális biztosításra. Betegség esetén értesítenie kell a biztosítót, ha felkéri őket, mert kockázata érvénytelenítheti a biztosítást. Biztosítás vásárlásánál őszintén meg kell válaszolnia az Ön körülményeivel és egészségével kapcsolatos összes kérdést. Mindent tudnunk kell, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy nem fontos, például a szokásos tabletták szedését magas vérnyomásra vagy egyéb problémára. Utazásbiztosításaink tartalmaznak poggyászbiztsítást, balesetbiztosítást, járatkésés kompenzációt, és orvosi kezelések költségének fedezetét is.

Az utazási biztosítás fő előnye, hogy a nyaraláson sürgősségi orvosi fedezetet kaphat. Mi történik, ha elesik a sípályán, és helikopterre van szüksége, hogy egy jó kórházba szállítsák? Hogyan tudna vele megbirkózni, ha az egyik gyerek megbetegszenek, míg az Egyesült Államokban vagy egy másik országban nyaral, ahol magas orvosi költségek vannak? Ezekre a legjobb megoldás az utazási biztosítás, tehát forduljon hozzánk az axa-assistance.hu weboldalon ha ön is többet tudna meg az utasbiztosításokról, és arról, hogy csomagjaink miket tartalmaznak. Kérdések felmerülése esetén mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal, elérhetőségeinket pedig megtalálhatja weboldalunkon.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs