2016. június 23.
Olajcsere – szakértő csapat és kedvező árak!

Az olajcsere gyári előírás szerint minden szervizeléskor kötelező és elengedhetetlen. Nálunk, a Kovács Autó Bosch Car Service-nél kedvező áron történik az olajcsere, és mi az ön érdekeit tartjuk szem előtt. Az olajcsere szinte évente szükséges, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy a motorban levő olaj jó minőségű, és megfelelő mennyiségű. Az olaj szerepe nemcsak a kisebb súrlódás biztosítása, hanem a magas hő elvezetése működés során.

[wp_ad_camp_1]

Az olajcsere szakértő csapat által történik, akik több éves tapasztalattal, és korszerű berendezésekkel rendelkeznek. Autószervizünk magas minőségű olajcserét biztosít alacsony árak mellett. Amikor olajt cserélünk, akkor az olajszűrőt is cseréljük. Ennek a szűrőnek viszonylag rövid az élettartama, hiszen felfogja az olajjal elszállított különböző szennyeződéseket. Amennyiben ez az elszennyeződés megtörténik, lassulni fog a kenőanyag áramlása, a hőelvezetési képesség teljesen elromlik, az olajteknőben pedig iszaposodás is keletkezhet. Olajcsere idején érdemes lehet a légszűrőt, és a pollenszűrőt is cserélni, ilyenkor pedig egy kisebb motordiagnosztika is szükséges. Amennyiben olajcsere során valamilyen hibát észlelünk, azonnal értesítjük ügyfelünket, és akár ingyen is átvizsgáljuk.

Ahhoz, hogy az olajcsere még zökkenő-mentesebben menjen, már online felületünkön is megrendelheti előre a kívánt olajt, szűrőt és egyéb alkatrészeket is, akár 45%-os kedvezményekkel is. A motorolaj évenkénti cseréje egy kötelező feladat, akkor is ha az autó egy évben nem futotta meg azt a bizonyos kilométert ami elő van írva. Amennyiben többet szeretne megtudni olajcserénkről, vagy válogatni szeretne alkatrészeink között webáruházunkban, látogassa fel bátran a ka-autoszerviz.hu weboldalt. Kérdések felmerülése esetén forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs