2021. június 03.
Okosvezérlők kedvező áron

Az okosvezérlő az óra, amely a sprinkler rendszert működteti. Ön úgy programozza be, hogy a nap bizonyos szakaszaiban és meghatározott időtartamig öntözzön, így nem kell kézzel végeznie ezt. Egy jól programozott vezérlő meg tudja különböztetni a hatékonyan öntözött és a nem öntözött tájat.

[wp_ad_camp_1]

Okosvezérlők kaphatók a saca-kert.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és mindent megtalál az okosvezérlő termékekről és az árakról is. Az igazán nagy, sok területet lefedő sprinklerrendszereknek több is lehet. Minden vezérlőnek több állomása (időzítője) lesz, amelyek a táj különböző részeit öntözik. A régebbi vezérlőket és állomásaikat manuálisan programozzák, a tereprendező kitalálja, hogy az egyes szakaszoknak mennyi vízre lesz szükségük. Az újabbak speciális érzékelőkkel csatlakoznak az időjárási és egyéb tényezők figyelembevételéhez, és a programozott menetrendet csak akkor változtatják meg, hogy öntözzenek, amikor a növények szomjaznak. A legújabbak a Cloud-on keresztül csatlakoznak, hozzáférnek a regionális időjárási viszonyokhoz, és lehetővé teszik a háztulajdonosok számára, hogy távolról változtassák meg a programot. A szabályozók erősen befolyásolhatják a havi vízszámlát.

Azok az ingatlankezelők, akik akaratlanul is túlságosan öntözik a tájukat, vagy nem megfelelő napszakokban öntöznek, szinte mindig magas vízszámlával rendelkeznek. Számos különböző típusú időjárás-alapú öntözővezérlő (WBIC) vagy intelligens vezérlő létezik. Mindegyik úgy működik, hogy felhasználja a helyszínre vonatkozó információkat, a tereprendező bevitele, valamint a helyi szenzoroktól vagy műholdas időjárási állomásoktól továbbított információkkal kombinálva az öntözési ütemtervet. Ha még ennél is többet tudna meg keresse fel a saca-kert.hu-t.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs