2020. október 30.
Nottevit skinny sleep a pihentető alvásért

Amikor a fizikai erőnlétről és a mentális jóllétről beszélnek, az emberek többsége két dologra összpontosít: a testmozgásra és a megfelelő táplálkozásra. Annak ellenére, hogy ezek az egyenlet döntő részét képezik, a jó éjszakai alvás fontosságát gyakran figyelmen kívül hagyják.

[wp_ad_camp_1]

A nottevit skinny sleep ár most nagyon kedvező, ezért ne vesztegesse az idejét, látogasson el hozzánk a nottevit.hu-ra, hogy megtekintse a nottevit skinny sleep termékeit és összetevőit. Az alvási problémákat tovább súlyosbítja, hogy sokan elveszítünk egy-két órányi alvást minden éjjel, és megpróbálunk az alvás helyett még néhány feladatot beszorítani az időnkbe, különösen 2020-ban. Az alvás csökkentése viszont negatív hatással lehet egészségünkre. Az immunrendszer a test védőereje a különféle egészségügyi veszélyekkel szemben, amelyek károsíthatják annak működését. A fizikai aktivitás és az egészséges táplálkozás csak keveset tehet az immunrendszer éber és aktív fenntartása érdekében. Fizikai egészségének kordában tartása érdekében egészséges alvási szokásokat is alkalmaznia kell. Egy tanulmány szerint még a mérsékelt alváshiány is károsíthatja kognitív funkcióit. A szerzők megállapították, hogy az alváshiány hatása az agyára hasonló, és néha rosszabb, mint az alkoholé.

Ráadásul csak körülbelül 19 órára van szükség alvás nélkül, hogy elkezdje megtapasztalni őket. Alvás közben a test olyan hormonokat termel, amelyek lehetővé teszik a megfelelő működését. Az egyik ilyen hormon a leptin, egy étvágycsökkentő hormon, amely segíti a testet az étvágyak elleni küzdelemben. A leptin az úgynevezett „éhséghormonnal”, a grelinnel együttműködve működik. A nottevit termékek is segítenek a testsúlykontrollban, ezért fitt maradhat éjjel-nappal, ha kipróbálja ezt a készítményt, ami szuper hatóanyagokkal rendelkezik. Keressen fel minket a nottevit.hu weboldalon és mindent megtudhat.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs