2020. december 21.
Nottevit az alvásért

A lefekvés előtti időben meg kell próbálnunk békére lelni, hogy ellazulhassunk. Manapság ez nehezebb lehet, mint valaha, de a relaxációs technikák, a meleg fürdő vagy az éberségi gyakorlat mind segíthetnek. Emellett a nottevit termékek is megérnek egy próbát.

[wp_ad_camp_1]

Nottevit árak végtelenül alacsonyak csakis a webshop.nottevit.hu weboldalon, ezért nem fogja megbánni ha ide látogat, hiszen megismerheti ezeket a szuper termékeket amelyek valóban segítenek az alvással kapcsolatos problémákon. Fontos az, hogy hol alszik, és a hálószobának valamint az ágynak elsősorban az alvással társított helynek kell lennie. Különösen a tévénézés, a telefonokkal vagy a képernyőkkel való babrálás és az ágyban való étkezés befolyásolhatja alvásunk minőségét. Az éjszakai alváshiány miatt másnap ingerlékeny lehet. Az idő múlásával pedig az alvással való spórolás nemcsak a reggeli hangulatot zavarhatja meg. Tanulmányok szerint a rendszeres minőségi alvás elősegítheti a vércukorszintproblémáinak javulását is.

Ha kevés az alvás, akkor valószínűleg gondjai vannak a részletek megragadásával és felidézésével. Az alvás ugyanis nagy szerepet játszik mind a tanulásban, mind a memóriában. Elegendő alvás nélkül nehéz összpontosítani és új információkat befogadni. Az agyának nincs elég ideje az emlékek megfelelő tárolására, hogy később fel tudja őket idézni. Az alvás lehetővé teszi az agyának felzárkóztatását, így készen áll a következő lépésekre. Egy másik dolog, amit az agya csinál alvás közben, az érzelmek feldolgozása. Az elméjének erre az időre van szüksége ahhoz, hogy felismerje és reagáljon a megfelelő módon. Ha ezt lerövidíti, akkor általában több negatív érzelmi reakcióra és kevesebb pozitívra számolhat. Próbálja ki bátran a nottevit termékeket, hogy nyugodtan alhasson minden nap. Rendelésért és információkért kattintson a nottevit.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs