2020. december 29.
Newport Beach legszebb helyei

A kaliforniai Orange megyében található tengerparti város, Newport Beach, napsütötte homokjának, kifinomult varázsának és rengeteg vízi sportnak köszönhetően, már régóta népszerű úti cél. Alig egy órányi autóútra Los Angeles délkeleti részén, ez egy nagyon kellemes hely a látogatásra és a vakációra, és különlegesen pazar, mégis nyugodt életmódjáról híres.

[wp_ad_camp_1]

Az 1936-os megnyitása óta a Balboa szórakoztató zóna számtalan generációt és családot megörvendeztetett vonzó látványosságaival. A Balboa-félszigeten található számos játékterem és szórakoztató túra várja a vendégeket, valamint üzletek, éttermek és szalonok sorakoznak a nyüzsgő sétányon. Korábban hajógyárként működött és az öbölre és a Csendes-óceánra nyílik, így mesés kilátást nyújt mindegyikre. A sziklamászó fal és a bungee jumping mellett a nagy vidámparkban farsangi stílusú túrák várják és ikonikus óriáskerék is van. A sok lenyűgöző tájnak és természetnek otthont adó Crystal Cove State Park mindössze tizenöt perces autóútra található Newport Beach-től délre. A tiszta Csendes-óceán partvonala mellett sziklás kanyonok és sziklák sorakoznak a felfedezéshez, és mindenféle kiváló szabadtéri tevékenységet kínál.

1979 óta parkként védett hatalmas területei érintetlen erdőket, völgyeket és dombokat, valamint megdöbbentő állat- és madárvilágot tartalmaznak. A túrázáson és a hegyi kerékpározáson kívül a kanyonokban is táborozhat, vagy csodálatos vadvilágot élvezhet. Körülbelül egy órányira komppal a festői dél-kaliforniai partvidéktől található meg az idilli Catalina-sziget. Nagyon népszerű úti cél egynapos kirándulásokhoz vagy egy csendes hétvégéhez, és varázslatos tájakkal rendelkezik, amelyekkel számtalan szabadtéri tevékenység és vízi sport kínál kellemes kikapcsolódást. Eredetileg a tongvai nép lakta, később a Spanyol Birodalom uralta csempészekkel, tengeri vidra vadászokkal és aranykutatókkal, akik valamennyien használták.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs