2019. december 02.
Néhány dolog, amit biztosan nem tudtál a Chanel N°5-ös parfümről

A nők többsége általában szereti illatosítani magát. Ennek érdekében sokszor erős tusfürdőket, krémeket, de a legtöbb esetben parfümöket használnak. A piacon rengeteg márka és illatfajta van. Ha valaki kevésbé jártas a témában, akkor nem is olyan könnyű kiválasztani a megfelelő darabot.

[wp_ad_camp_1]

Ilyenkor az ember csak határozatlanul bolyong a polcok között a boltban, és találomra kipróbál egy-egy mintát. Azonban vannak tapasztaltabb vásárlók is, akik módszeresen járják sorra az üzleteket. Ők általában jobban tisztában vannak a márkákkal és a különböző színek jelentésével. Azonban, legcélszerűbb, hogyha az ember már kiválasztott egy illatot, ami tetszik neki, és az ő egyéniségét képviseli, akkor maradjon meg nála, és azon túl csak azt a márkát és fajtát keresse. Bár a választék nagy, néha nem gondolnánk, hogy milyen nehéz megtalálni a tökéletes illatot. Sok népszerű fajta létezik. Hogyha az egyik legelterjedtebbet akarnánk kiválasztani közülük, akkor nagy eséllyel a Chanel N°5-ös parfümre esne a választásunk. Ez az egyik legnagyobb számban eladott és keresett darab az egész világon. Sok legenda terjeng róla, aminek egy része még igaz is. Amit mindenképpen érdemes megjegyezni a Chanel N°5-ösről, mert érdekesség, az, hogy egy öreg hölgy inspirálta. A gyártó neki akarta megtalálni a tökéletes illatot, és így született ez a parfüm.

Biztosan azon is elgondolkoztak már, hogy mit jelent a nevében levő °5-ös? Ez a Beaux által bemutatott minta számát jelöli, amely alapul szolgált a most kapható illatokhoz. Ezt biztosan tudták már (vagy legalábbis gondolgatták), hogy a Chanel parfümök alapanyagául csakis természetes virágok szolgálnak. Ehhez a fajtához pedig kimondottan a legritkább és a legdrágábbak kellenek. Ennek is köszönhető, hogy – a legjobb indulattal is – borsosnak nevezhető az áruk. A sztárok is előszeretettel használják. Igaz, hogy nagyon drágák, viszont tényleg elég belőlük egy fújás, és az maradandó illatot biztosít az egész éjszakára. A gyengébb minőségű parfümökről nem mondható el ugyanez, úgyhogy, ha jobban belegondolunk, lehetséges, hogy ez mégiscsak jobb választás. Ugyanannyi pénzért ugyanannyi ideig tart, ráadásul még az illata is jobb… Hogyha a Chanel N°5-ös parfümre esik a választása, akkor ilyen szempontból biztosan nem bánja majd meg. Hogyha nem ismeri a terméket, akkor az erre szakosodott üzletben biztosan talál majd mintákat, és kipróbálhatja.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs