2015. június 29.
Ne feledjük, a szervizre is szükség van!

Amennyiben már az autónk megvan, azt nem elegendő csupán megtankolni és regisztrálni, hanem időnként érdemes ellenőriztetni is, hiszen egy jelentéktelennek tűnő meghibásodásból óriási probléma is lehet idővel.

[wp_ad_camp_1]

Az autószerviz Budapest városában is igénybe vehető már alacsonyabb áron is, hiszen az Elasticcar Kft. autószervizébe megfizethető áron nézethetjük át autónkat, hogy a későbbiek folyamán is minden rendben legyen majd vele.

Fontos szem előtt tartani azt a szempontot az autónkkal kapcsolatosan, hogy a már kisebb hibákat is orvosolni szükséges, hiszen ez nem csupán költséghatékonyabb megoldást jelent, hanem sokkal biztonságosabb is. Amennyiben megfelelően ellenőrzik az autószervizben, nem kell majd aggódnunk, illetve számítanunk sem kisebb, sem pedig nagyobb kellemetlenségekre.

Az Elasticcar Kft. autószerviz Budapest városában található meg, és egy teljesen márkafüggetlen szervizként működik, így tehát bármilyen márkájú is legyen az autónk, bármikor lehetőségünk van betérni, hogy szakemberek nézzék meg, valóban minden rendben van-e vele. Arról sem kell szabad megfeledkeznünk, hogy az évszaknak megfelelő autógumit vásároljunk rá.

Amennyiben az Elasticcar Kft. márkafüggetlen autószervize mellett dönt, Casco biztosításának önrészét társaságunk akár teljes egészében átvállalja, ha sérült, illetve karambolos autóját budapesti autószervizünkben javíttatja. Ezzel a nagyszerű szolgáltatásunkkal Ön jelentős összeget takaríthat meg. Mivel a biztosítási önrész minden esetben egyedi, illetve a kár nagysága, valamint jellege is eltérő lehet, ajánlatainkért keresse fel kollégáinkat, akik minden kérdésre szívesen válaszolnak majd. További információkat találhat meg internetes oldalunkra ellátogatva, azaz az elasticcar.hu-n.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs