2016. május 01.
Naprakész Könyvelő iroda Szombathely – a legjobb választás

Szombathely egyik legkorrektebb könyvelő irodája, a Naprakész Könyvelőiroda hű nevéhez, ezen kívül pedig megbízható precíz, az ügyfelek pedig mindig elégedetten távoznak az irodából. A cég 1996-ban alakult családi vállalkozásként, azóta pedig több éves tapasztalattal rendelkezik, és tagja a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének is, hogy minél jobb teljesítményt tudjon nyújtani.

A legszínvonalasabb könyvelő iroda Szombathely városában tehát a Naprakész Könyvelőiroda, ahol a munka precíz, pontos és szakszerű, a legfontosabb hogy a munka végeztével az ügyfelek elégedettek legyenek. A jó vállalkozások alapja a jó könyvelő a megfelelő marketing, a célcsoport és a piacképes termék mellett. A jó könyvelő mindig elérhető, folyamatosan tájékoztat, szerződést köt, számlát ad, anyagi felelősséget vállal, nem olcsó, de megfizethető, valamint naprakész. Cégünk 3 könyvelőjében ezek a tulajdonságok mind együttesen találhatóak meg, ezért ha kisvállalkozásának, vagy családi vállalkozásának szüksége van egy minőségi könyvelőre, akkor forduljon bátran a Naprakész Könyvelőirodához.

Cégünk rengeteg különböző szolgáltatásokkal tudja segíteni a vállalkozások működését, például pályázatokat és hitelkérelmeket ír, díjmentes tanácsadást biztosít új cég alapítása esetén, könyvel, bevallást készít, valamint bérszámfejtést és társadalombiztosítást is. Szombathelyen nem mi vagyunk az egyetlen könyvelő iroda, de precizitásunk, korrektségünk és a családi hangulat miatt mégis valamiért egyediek vagyunk. További információkért és ajánlatkérésért érdemes fellátogatni weboldalunkat, a naprakeszkonyveles.hu-t. Amennyiben kérdések merülnének fel, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a varga.tanacsado@upcmail.hu e-mail címen, vagy a 20/96-95-868 telefonszámot tárcsázva.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs