2016. október 25.
Nagytakarítás szakértelemmel kedvező áron!

Ha nem szeret takarítani és nincs türelme hozzá, vagy ha esetleg nincs ideje rá, akkor érdemes rábíznia a munkát egy korrekt és hatékony takarító csapatra, akik majd elvégzik ön helyett a különböző takarítási feladatokat. Amennyiben rendszeres, vagy csak alkalmi takarítókat, takarítónőket keres tökéletes helyen jár weboldalunkon a ktakaritas.hu-n, hiszen mi tapasztalt és szakértő takarítónőket fogunk kiküldeni otthonába.

[wp_ad_camp_1]

Nagytakarítás szakértelemmel, igazán kedvező áron elérhető a ktakaritas.hu weboldalon. Nagytakarítást persze nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is nagyon szívesen vállalunk, cégünk áfás számlával vállalja az irodák, üzlethelyiségek, társasházak és cégek takarítását is. Budapesten rendszeres vagy napi szintű takarítást is vállalunk, legyen az akár felújítás utáni takarítás, rendezvény utáni takarítás, vagy más jellegű munka. A munkákat csakis a legmodernebb gépekkel, a legjobb szakemberekkel, valamint bio vegyszerekkel vállaljuk. Szolgáltatásink közé tartozik az alkalmi nagytakarítás, a rendszeres nagytakarítás, a lakástakarítás, a családi ház takarítás, a kertgondozás, a kárpit és szőnyeg takarítás, az üzlethelyiség takarítás, valamint a társasház takarítás is.

A tisztaság nagyon fontos minden lakásban, ezért a rendszeres takarítás elengedhetetlen, viszont nem mindenkinek engedi meg a munkahelye, hogy erre is naponta legyen ideje, ilyenkor pedig muszáj egy megbízható takarító céghez fordulni segítségért. További információkért és részletekért bátran látogassa fel weboldalunkat a ktakaritas.hu-t, hiszen itt bővebb leírást talál a nagytakarításról. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk takarítóinkról, akkor érdemes felvennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@korrakttakaritas.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a 06 70 601 8809 telefonszámot is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs