2016. augusztus 25.
MXP export szolgáltatás

Az MXP budapesti futárszolgálatnál az alap szolgáltatásokon, az expressz szolgáltatásokon és a kiegészítő szolgáltatásokon kívül lehetőség van arra is, hogy export szolgáltatásokat vegyen igénybe. Ha külföldre szeretne sürgősen csomagot küldeni, akkor mindenképp válasszon minket, hiszen az MXP futárszolgálat gyors, precíz és profi munkát végez minden alkalommal, és az ügyfelek még sosem voltak elégedetlenek.

[wp_ad_camp_1]

Az MXP export szolgáltatás bővebb leírása olvasható a mixpakk.hu weboldalon. Az MXP export szolgáltatásainak keretén belül lehetőség van arra, hogy csomagot küldjön Romániába, Ausztriába, Írországba, Észak-Írországba, Portugáliába, az Egyesült Királyságba, Spanyolországba, Franciaországba, Olaszországba, Németországba, Csehországba, Szlovákiába, illetve a BENELUX államokba is. Az export szolgáltatás nem teszi azt lehetővé, hogy átvételnél fizessék ki a fuvardíjat, ha a nemzetközi szállítást veszi igénybe, mindenképpen a csomag átadásánál kell fizetnie. Utánvétes küldemények feladására ebben az esetben nincsen lehetőség.

A csomag átvétele egy meghatározott helyen és időben történik, és minden csomagot egy kóddal látunk el, ami alapján le lehet nyomozni, hogy hol jár a csomag. Ha tehát ön is külföldre szeretne csomagot küldeni, akkor bízza ránk magát, hiszen mi magas minőségű, precíz és gyors szállítást biztosítunk, ráadásul pénztárcakímélő áron. Ha többet szeretne megtudni export szolgáltatásainkról, vagy cégünkről, akkor mindenképp látogassa fel weboldalunkat a mixpakk.hu-t bővebb leírásért. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni ügyfélszolgálatunknak, erre is van lehetőség, csak küldjön e-mailt az info@mixpakk.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 70 336 6029 telefonszámot és mi felvesszük önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs