2019. augusztus 13.
MXP budapesti szállítás hatékonyan

A budapesti szállítás a Mixpakk alapszolgáltatásai közt szerepel. Ha hatékony és gyors futárszolgálatot keres, akkor egyértelmű, hogy mi a Mixpakk Futárszolgálatot ajánljuk.

[wp_ad_camp_1]

MXP budapesti szállítás gyorsan, hatékonyan, mindössze egy munkanapos határidővel a főváros teljes területén. A felvételt követő munkanapon az első kézbesítési kísérlet minden esetben megtörténik. Ha a kézbesítési kísérlet sikertelen volt, akkor a Mixpakk Futárszolgálat másnap újra megpróbálja kézbesíteni a küldeményt. A kézbesítés sikerét nagyban növeli a címzett megfelelő előértesítése. A Mixpakk Futárszolgálat által ez is lehetséges, mivel lehetőség van SMS vagy E-mail általi címzett előértesítésre. A Mixpakk Futárszolgálat munkatársai egyenruhát viselnek, kultúrált megjelenéssel rendelkeznek és kifogástalan magatartást tanúsítanak az áru felvétele és kiszállítása idején is. A Mixpakk munkatársai vonalkódos etikettel dolgoznak, melynek célja, hogy a csomagok ellenőrizhetők és követhetők legyenek.

Aki ellátogat a Mixpakk weboldalára az láthatja, hogy a budapesti szállítás mellett belföldi szállítás is található. A fővárosi csomag szállításhoz kifejezetten a budapesti csomagszállítást ajánljuk a belföldivel szemben, hiszen számos előnye van. Például jóval olcsóbb, valamint így a csomagok előbb is célba érnek, mintha egy kalap alá lennének véve a budapesti szállítással. A törékeny árukezelés és kiszállítás is megoldott. A budapesti áruszállítás keretein belül kevesebb árumozgatásra van szükség. Egy csomag egy szállítás során általában 12-14 esetben kerül átpakolásra, míg budapesti szállítás esetén mindössze 3-5 között. Bővebb információkért és elérhetőségért látogasson el a mixpakk.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs