2020. július 29.
Munkásszálló Győr vonzáskörzetében

Ha munka miatt utazik, akkor általában kénytelen egy olcsó szállodában megszállni, ahol nagyon kevés a lehetőség, a kényelem és a rugalmasság. Manapság viszont egyre több annyi szálláslehetőséget kínálunk. Valójában olyan sokunk van, hogy nehéz lehet kiválasztani a legjobbat!

[wp_ad_camp_1]

Munkásszálló Győr vonzáskörzetében mindenkit tárt kapukkal vár, ráadásul kedvezményes árakkal, így ha nem szeretne túl sokat munkásszállóra költeni, de mégis azt szeretné, hogy munkásai kényelemben pihenjenek, akkor nem kell messzire mennie, munkásszállónk a legjobb ajánlatokat adja önnek.  Hotelünknek vannak privát két- illetve háromágyas szobái, amelyek tágasak és nagyon jól felszereltek. Van olyan közösségi terület is, ahol találkozhatunk emberekkel (nagyszerű lehet egyedülálló utazók számára), így van még egy kis hely ahol kikapcsolódhat a hálószobán kívül, ez egy kis klubhelység, ahol kártyajátékok és sakk is a rendelkezésére áll. Jól felszerelt konyhánkban van gáztűzhely és mikrohullámú sütő is,  így pénzt takaríthat meg az étkezésén amíg itt tartózkodik munka miatt.

Ha hosszú ideig kell utaznia és távol lennie, akkor biztosan örülni fog, hogy van egy hely, amit otthonának nevezhet és jobban jobban érzi majd magát kis családias hotelünkben, mint egy hatalmas luxus szállodában, nem is beszélve arról, hogy szállodánk sokkal előnyösebb árkategóriákkal rendelkezik. Hotelünk sokkal könnyebb választás, ha gyerekekkel utazik, így főzhet is nekik, és a felnőtteknek is lesz hol leülniük, mihelyt a gyerekek alszanak. Ha emberekkel utazik, vagyis munkatársaival, hotelünk valóban megfizethető, különösen ha sok ember keres szállást egyszerre. Amennyiben néhány napra vagy hosszabb távra keres szállást, nézzen be hozzánk az etalonhotel.hu-ra és itt segítünk önnek a legjobb szállást biztosítani.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs