2020. december 22.
Multivitamin d vitaminnal kedvező áron

Sokszor volt már olyan, hogy vita alakult ki az egészséges működéshez szükséges D-vitamin mennyiségével kapcsolatban. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy több D-vitaminra van szükségünk, mint azt valaha gondolták. A normál vérszérumszint deciliterenként 50 és 100 mikrogramm között mozog. Vérszintjétől függően több D-vitaminra lehet szüksége. Ezt multivitaminokkal érheti el leginkább.

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin d vitaminnal vár minden kedves érdeklődőt a vegnum.hu weboldalon, ezért ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk még ma és tudjon meg többet a multivitaminjainkról. Az olyan vitaminok, mint a C és az E, továbbra is a kedvenc multivitaminok közé tartoznak. De ezek a szupersztár-vitaminok kénytelenek megosztani trónjukat a régóta elhanyagolt D-vitaminnal, amely végül megkapja azt a figyelmet, amelyet mindig megérdemelt. Kétségtelen, hogy valószínűleg ismeri a D-vitamin szerepét az egészséges csontok fejlesztésében, nagyrészt a kalcium felszívódásának elősegítésével. Ha D-vitamin-hiánya van, különösen idősebb korában, ez csontritkuláshoz vagy osteomalaciához vezethet. De vannak újabb és egyre növekvő bizonyítékok, amelyek összekapcsolják az alacsony vitaminszintet az 1-es típusú cukorbetegség, az izom- és csontfájdalom, valamint – talán a még súlyosabb – emlőrák, vastagbél, prosztata, petefészek, nyelőcső és nyirokrendszer rákos megbetegedéseivel.

Ha csökkenteni akarja a vérnyomását, a D-vitamin lehet erre a legjobb megoldás. Ha megpróbálja csökkenteni a cukorbetegség kockázatát, vagy csökkenti a szívrohamok, a reumás ízületi gyulladás vagy a sclerosis multiplex esélyét, akkor a D-vitaminnak a napi rutinban kell szerepelnie. Ezt a legjobban multivitaminok által érhetjük el, hiszen nem tartózkodunk minden nap a napfényben, hogy a testünk magától d vitamint termeljen. Amennyiben többet tudna meg a multivitaminokról nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a vegnum.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs