2021. november 03.

Az akril köröm manikűr általában azokat szolgálja ki, akik kreatívabb és drámaibb megjelenésre vágynak úgy, hogy műkörmökkel javítják körmeiket. Az akril körmök oldószerbe mártott porból készülnek, amely a köröm meghosszabbítására és a természetes köröm erősebb felső rétegének kialakítására szolgál.

Műköröm webáruház online jó árakkal vár mindenkit tehát nézzen be a marilynails.hu weboldalra és itt mindent megtalál ami érdekelheti. Az érdekes tény és a legszembetűnőbb különbség az akril körmök esetében az, hogy a körömre felhordva megköt. Az akril körmök levegővel érintkezve megkeményednek, ezért gyorsan kell felhordani, mivel a zselés körmök UV fény alatt kötődnek. Ezenkívül a zselés körmök önállóak, és nem kell polimer porokkal keverni. A zselés körmöket az 1980-as években vezették be a szépségpiacra hagyományos zseléként, amelyek kemény zselék voltak. Az idő előrehaladtával új változatokat vezettek be, amelyek a kemény gélek gyengített formulái, úgynevezett lágy zselék és gél lakkok. A kemény zselék azok számára készültek, akik szeretnék meghosszabbítani körmeik hosszát vagy megőrizni hosszú, természetes körmeiket.

Nem áztathatók le, és nem porózus felületre kötődtek. A felhordás során a kemény gélek kötőanyagot használnak, és egy alapréteget, amelyet a kemény gél előtt visznek fel. Ezután egy műkörömépítőt, majd egy átlátszó fedőréteget viszünk fel, hogy fényes felületet kapjunk. A kötési folyamat abból áll, hogy a polírozott körmöket UV lámpa alá helyezik néhány percre. Az eltávolítási folyamathoz a kemény gélt le kell reszelni, mivel nem áztatható le. A lágy zselék és gél lakkok sokkal folyékonyabb állagúak, mint a kemény zselék. Ideálisak, ha erőt szeretnének adni a gyengébb, rövidebb körmöknek. További részletekért és műköröm rendelésért nézzen be hozzánk a marilynails.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs