2021. október 14.
Műköröm alapanyagok jó áron webáruházból

Ha a műkörmökre való áttérésre készül, és ez az első alkalom, akkor tudnia kell néhány dolgot. A szalonban általában több lehetőség közül választhat: akril, gél, stb. Az akril körmök a leggyakoribbak, de megfelelőek az Ön számára?

Műköröm alapanyagok várnak mindenkit a marilynails.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tekintse meg műköröm alapanyagainkat a legjobb árakkal és villámgyors kiszállítással. A leghosszabb ideig tartó műkörmök személyenként változhatnak. Előfordulhat, hogy egyfajta köröm lényegesen jobban bírja az Ön számára. Ez attól függ, hogy milyen termékeket használ, vagy milyen napi feladatokat végez. Általában azonban az akril körmök tartanak a leghosszabb ideig. Tartósabbak és hajlamosak túlélni akár a zselés, akár a többi típusú körmöket. Ahogy a körmök kinőnek, néhány hetente az akril körmöket ki kell tölteni. A rendszeres karbantartás miatt (amely körülbelül minden köröm esetében azonos), a tartósság enyhe növekedése valószínűleg nem elegendő ahhoz, hogy jelentős legyen. A karbantartás rendszeresen folytatódik, függetlenül attól, hogy milyen körömstílust választ. Mivel az akril körmök olyan széles körben kaphatók, viszonylag olcsók. Továbbá, mivel a gélek nem tartanak sokáig, az akril előnye, hogy ritkábban kell cserélni. Ez hosszú távon pénzt takaríthat meg.

Fontos szem előtt tartani, hogy az akril körmöket továbbra is karban kell tartani körülbelül háromhetente. Ahogy a köröm kinő, elengedhetetlen a rendszeres újra töltése az új körömnövekedés kitöltéséhez. Ez nem csak a kinézetre vonatkozik – a műkörmök felemelkednek és szétválnak. Amennyiben alapanyagokra lenne szüksége műkörmökhöz, keresse fel a marilynails.hu weboldalt és itt megtalálhatja majd a teljes kínálatot is az árakkal együtt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs