2022. január 13.
Mobiltelefon a legjobb áron? Online elérhető!

A OnePlus OxygenOS egy tiszta felületet tartalmaz, amely nagyon közel áll az Android készletéhez, a Samsung One UI 2-vel érkezik, amely ugrásszerűen fejlődött a TouchWiz napjaihoz képest, a Xiaomi telefonokon pedig MIUI-val rendelkezik, amely jól optimalizált, és ott van még a ColorOS Oppo és Realme az okostelefonokon, amelyet erősen az iOS ihletett.

Mobiltelefon a legjobb áron rendelhető az ekiraly.hu weboldalon ezért megéri ide látogatni. Ne felejtse el kipróbálni a felhasználói felületet, mielőtt megvásárolná az eszközt, hogy megbizonyosodjon arról, működik-e az Ön számára. Úgy tűnik, hogy az okostelefonok kijelző mérete folyamatosan növekszik, és folyamatosan feszegeti azt a határt, amit egy okostelefon kijelzőjétől elvárnánk. Elérték a „phablet” birodalmát, ahol a kijelzők akár 6,9 hüvelykesek is voltak! Azonban abban a korban, amikor egyre gyakrabban mennek tönkre zsebeszközeink (ma már nehéz annak nevezni), ez nem biztos, hogy rossz. 5,7 hüvelyk felett bármit javasolunk, hogy valóban elmerülhessen a játékokban és a médiában. Ami a kijelző típusokat illeti, van LCD és AMOLED kijelző. Az AMOLED kijelzőknek vannak olyan változatai, mint az OLED vagy a Super AMOLED (a Samsung esetében), jobb kontraszttal és sötétebb feketével. Segítenek az akkumulátor kímélésében is, mivel kikapcsolják a telefon összes fekete képpontját, hogy „igazi fekete” jelzést kapjanak.

Ezután különféle felbontások is rendelkezésre állnak, például Full HD, Full HD+ Quad HD. Míg a QHD élesebb képeket biztosít, az FHD és a QHD közötti különbség nem túl felkavaró, különösen a gyakorlatlan szem számára. Ezenkívül ellenőrizze a képernyő védelmét a készüléken. A Gorilla 5-öt és 6-ot általában a jelenlegi generációs okostelefonokban használják, és ésszerű védelmet nyújtanak az üvegszendvicseknek. Ennek ellenére határozottan javasoljuk. Bővebb leírásért és információkért nézzen be az ekiraly.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs