2019. március 27.
Mitsubishi Terepjáró Alkatrészek

A kurens terepjáró alkatrészek mindig nagy fejfájást okoznak. Az off-road autók szerelmesei sokszor szembesülnek azzal a problémával, hogy a keresett alkatrész nagyon drága, vagy könnyen nem is beszerezhető. Erre nyújt megoldást a Mitsubishi terepjárók alkatrész kereskedése. Itt többnyire minden alkatrész megtalálható ami a nehéz körülmények között használt 4×4-esek meghibásodását okozhatja.

[wp_ad_camp_1]

Nagyon nagy előny, hogy a bolt reggel 8-tól este 8-ig nyitva van az év minden napján. Tehát ha éppen a munkában vagy terepen éri baj autónkat, nem probléma. A kívánt polcon lévő alkatrészek bármikor átvehetők. Lehet Karácsony vagy akár Húsvét, az üzlet szeretettel várja vásárlóit.

A raktárkészletük folyamatosan bővül és szinte kifogyhatatlan.

Légzsákátvezető szalagok, elektromos; hajtás; szívás-kipufogás alkatrészek stb. várják, hogy felfedezzék őket. Számos kormányzás problémára kínálnak megoldást a kormányművek és szervószivattyúk.

A Mitsubishi márka mellett még megtalálhatók a

  • Toyota,
  • Nissan,
  • Ford
  • Mazda
  • Isuzu

modellek képviselői is. Akár céges flották teljes körű alkatrész beszerzése is megoldható itt.

A cég másnapi postázással, futárszolgálatokkal bárhová eljuttatja országon belül a kívánt terméket. Lehetőség van Európán belüli, illetve tengerentúli küldemények postázására is.

Bár felárral, de lehetőség van aznapi szállításra is. Ez azonban mindig előzetes megbeszélés tárgyát kell, hogy képezze.

A termékekre természetesen legalább egy év garancia van. Bontott áruk esetében általában beépítési garanciát vállalnak, azonban vannak olyan használt termékek amelyekre akár fél évre kiterjesztett a jótállás.

Egy dolgot kiemelhetünk: kevés olyan vállalkozás van Magyarországon amely ennyire elkötelezett a professzionális szolgáltatás nyújtásért.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs