2022. október 29.
Mit érdemes tudni az e liquid kapcsán?

Ha még csak nem rég csöppentél bele az elektromos cigaretta világa világába, akkor valószínűleg az olyan kifejezések, mint az e-liquid nem sokat mondanak számodra. Ha szeretnél bővebb információkat megtudni az e-liqui kapcsán, akkor mindenképp olvass tovább!

E liquid a vízhez hasonlóan megfelelő hőmérsékleten gőz halmazállapotúvá válik. Attól függően, hogy az e-cigi milyen típusú és milyen beállítottságú, a folyadék körülbelül kilencven és kétszáz Celsius fok közt válik légneművé. Ez az a gőz, melyet az e-cigarettázó ki- és belélegzik. Az e-liquid alapját a növényi glicerin vagy a propilén-glikol adja, vagy pedig ezek keveréke. A növényi alapú glicerin egy viszonylag magas viszkozitású folyadék. Nem kell tartani tőle, ugyanis a növényi glicerin nem mérgező. A propilén-glikol alacsony viszkozitású, olajos tapintású folyadék. A propilén-glikol főként az ízhatásért, a növényi glicerin pedig a gőz mennyiségért felelős. Az e-liquid akár készen is beszerezhető, azonban jobban jársz, ha házilag készíted, mivel így anyagi szempontból sokkal jobban jársz.

Természetesen az nagyon fontos, hogy az aromákat, valamint az alapfolyadékot megbízható webáruházból szerezd be, így nem kell attól aggódnod, hogy olyan káros anyagokat juttatsz a szervezetedbe, amikről nem is tudod, hogy valójában honnan vannak vagy milyen hatással lehetnek szervezetedre. A minőségi liquid aroma beszerzésével és kísérletezgetéssel akár saját mixtúrákat is készíthetsz, saját szájízednek megfelelően. Az e-liquid aromák terén ma már széleskörű kínálat érhető el, így bőven van miből válogatni. Érdemes kitapasztalni, hogy hozzád milyen ízvilág áll körül. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, illetve megtekinteni a széleskörű, minőségi kínálatot, akkor látogass el a gandalfliquid.hu webáruházba!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs