2020. november 29.
Mit érdemes tudni a tigrisszem karkötőkről?

A tigrisszem karkötő nagyon különleges, sokan rajonganak érte, ami nem is csoda, hiszen nevéhez híven valóban olyan, mint a tigrisszemek. Ezek a különleges karkötők tökéletesek a mindennapokra, de némelyik még hivatalos alkalmon is megállja a helyét. Sőt, kitűnő ajándék ötlet olyanok számára, akik előszeretettel viselnek karkötőt.

[wp_ad_camp_1]

Tigrisszem karkötők számtalan jótékony hatással rendelkeznek, azonban nem feltétlenül emiatt olyan népszerűek, hanem esztétikus megjelenésük miatt, melynek köszönhetően mindenki csuklóját fogja bámulni, ahol a karkötő van. A tigrisszem karkötő rengeteg problémára jelent megoldást. Sokan hisznek az ásványok különleges hatásaiban, azonban aki nem feltétlenül hisz ebben, annak is hamar elnyeri tetszését az ásványokkal kirakott karkötő. Mivel nagy a választék, ezért mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot, mely csuklója éke lehet. A tigrisszem karkötőt nem a mai trend hívta életre, mivel ez a különleges ásvány már őseink idejében is ismert volt, igaz ők talizmánként hordták a tigrisszemet a különféle átkok ellen. A tigrisszemről azt célszerű tudni, hogy nem érdemes egy hétnél hosszabb ideig viselni egyhuzamban, mert megakadályozza a testben az energia áramlást.

Ezt leszámítva rengeteg jótékony hatása van, ezért kiváló ötlet viselése. A tigrisszem ásvány hasznos segítséget jelent különféle idegi betegségek esetén, így például idegességre, skizofréniára, üldözési mániára, paranoiára, ideggyulladásra, valamint a csontozatra és ízületekre is jótékony hatással van, így csonttörés esetén mindenképp ajánlott viselése. A függőségben szenvedők számára is ajánljuk, mivel a gyűrű segít a különféle függőségek leküzdésében. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az asvanyajandek.hu weboldalra!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs