2020. augusztus 05.
Minőségi Liqui Moly olajok és adalékok

A motor az autója szíve. A motorolaj pedig a vére. De nem minden olaj azonos. A motorok gyors fejlődésével az olajigény is növekszik. Manapság sokkal többet kell tudnia és tennie, mint pusztán a kenés és hűtés: magas hőmérsékleten és nyomáson is működnie kell.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi Liqui Moly olajok és adalékok kaphatóak nagyon alacsony áron az alkatreszek.hu weboldalon. A LIQUI MOLY a megfelelő motorolajt kínálja a világ minden járművéhez. A motorolajok számos német és tengerentúli autógyártó jóváhagyásával rendelkeznek és megfelelnek a gyártók követelményeinek. A gyártó jóváhagyása azt jelenti, hogy az olaj megfelel bizonyos minimum követelményeknek. De a Liqui Molynál meghaladják ezeket a követelményeket és olyan olajokat fejlesztenek ki, amelyek például nagyobb tisztítóhatékonysággal rendelkeznek, mint amit a gyártó megkövetel. Az adalékanyagok vitaminok az autójához. Ezek nélkül nem fog működni. Biztosítják a tisztítást és a korrózióvédelmet, a stabil kenést és a hőmérsékleti ellenállást. Még az egyszerű ásványi motorolajok is, amelyek már nem felelnek meg a mai motorok követelményeinek, 15% -ot meghaladó adalékanyagokat tartalmaznak. A modern olajok, például a teljesen szintetikus motorolajok akár 30% -ot is elérhetnek.

Amit valószínűleg nem tud, az az, hogy minden alkalommal üzemanyagot ad hozzá az adalékanyagokhoz. A modern üzemanyagokban adalékanyagok is vannak, például a benzin ütésállóságának növelése érdekében vagy a dízel alacsonyabb hőmérsékleti érzékenyé tételének eléréséhez. A LIQUI MOLY adalékokkal megvédi a motort, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és pénzt takarít meg. Az olaj-adalékanyagok tisztítják a motort belülről, minimalizálják a súrlódást és a kopást, csökkentik az olajfogyasztást és védik a korrózió ellen. Benzin- és dízelmotorokhoz egyaránt alkalmasak, és elősegítik a jármű motorjának eredeti teljesítményének helyreállítását. Bővebb információk az alkatreszek.hu-n.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs