2016. június 13.
Minőségi duguláselhárítás csőgörénnyel

A csőgörény egy rendkívül hasznos eszköz, amellyel dugulást lehet elhárítani. Ezt az eszközt szinte bárhol lehet manapság kapni, de nem mindegy, hogy milyen típusút és milyen márkájú vesz az ember, mert amiket a barkácsboltokban árulnak, azok rendkívül gyengék és kész pénzkidobás lehet, ha ilyeneket vásárol. Persze, ha hazamegy és a csőgörény rossz, akkor magát fogja hibáztatni, vagy bemeséli magának, hogy szerelőt kell hívni.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás szakemberei is minőségi csőgörényeket használnak, amelyekkel pillanatok alatt megoldható a legmakacsabb dugulás is. Amennyiben ön saját maga szeretne véget vetni a problémának, érdemes lehet kézi erővel forgatható, dobba szerelt spirálú csőgörényeket vásárolni, amelyek általában 10-13 ezer forintba kerülnek, de megérik a pénzüket és jól végzik a munkájukat, ugyanis nem kunkorodnak össze, és már a dobból adagolva tudjuk a spirált a csőbe adagolni. Ehhez a típushoz lehet kapni egy fúrógépre csatlakoztatható változatot is, amely még ennél is hatásosabb. Győződjön meg róla, hogy legalább 6-10 mm vastagságú, hiszen az alatt már megvenni sem érdemes.

Azok a motoros csőgörények, amelyeket a duguláselhárító szakemberek használnak akár több százezer forintba is kerülhetnek, persze ezekkel pillanatok alatt elvégzik a piszkos munkát, de ezt nyilván egy átlagos háztartás egyáltalán nem engedheti meg magának, ezért érdemes ilyenkor szakértőhöz fordulni, aki kellően felszerelt. Ilyen csőgörényeket akár bérelni is lehet, de a letéti díj is rendkívül költséges lehet a kölcsönzőben. Duguláselhárító szakembereink Gödöllőn bármilyen dugulási problémát képesek megoldani szakértelmükkel, így látogassa fel weboldalunkat a dugulaselharitas-godollo.hu weboldalt további információkért és szolgáltatásaink leírásáért.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs