2022. január 29.
Minőségi Acrylgel beszerzése online

Az akrilok gyorsan száradnak a levegővel érintkezve, míg a zselés körmöket UV-fény alatt kell „kikeményíteni”, hogy megszáradjanak. A másik fő különbség pedig akkor következik be, amikor eljött az ideje a fényezés eltávolításának. Az akril körmök eltávolítása sok időt vehet igénybe, mivel egy ideig acetonba kell áztatni, majd le kell csiszolni.

Acrylgel online várja a marilynails.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és megtalálhatja a teljes acrylgel kínálatot az árakkal együtt.  A legegyszerűbben fogalmazva, az akril körmök por és folyékony monomer keveréke, amelyet folttá kevernek, ecsettel a körmökre formálják, majd levegőn megszárítják. Az akrilok ideálisak azok számára, akik szeretnének megváltoztatni körmük formáját, vagy hosszabbra vágynak. A műköröm ipari szabványaként régóta ismert akril körmök kiváló választást jelentenek a természetes köröm hosszának és szilárdságának növelésére. Az első alkalommal az ügyfelek számára ez a folyamat magában foglalja mind a mesterséges kiterjesztést, mind a por alakú akrilt, amelyek elősegítik a köröm formálását és megerősítését. Az akril körmök felhordása két lépésből áll. Azok az ügyfelek, akik hosszabbítani szeretnének, gyakran műkörmöt ragasztanak a természetes köröm hegyére. A köröm simításához és formálásához gélszerű anyagot kennek a természetes körömre.

Az akril körmök természetesen száradnak és megkeményednek, UV fény nélkül. Gyakran az alkalmazás után a körmöt tovább reszelik és formázzák, hogy a kívánt megjelenést kapja. Bár az akril körmök minden bizonnyal használhatók a köröm hosszának és szilárdságának növelésére, arra is használhatók, hogy a köröm karcsúbb legyen. Az akrilt mind a körömhosszabbításhoz, mind a naira felvitt gélszerű púderhez használják. További részletekért és acryl gel rendelésért keresse fel a marilynails.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs