2022. május 15.
Milyen előnyei vannak a lökéshullám terápiának?

A lökéshullám terápia egy olyan rendkívül hasznos mechanoterápiás kezelési eljárás, melynek során a szakember lokálisan fókuszáltan hanghatással járó nagy energiájú nyomáshullámokat juttat terápiás jelleggel a beteg szervezetébe. A lökéshullám megadja a szervezet számára azt a lökést, aminek köszönhetően az öngyógyulás beindul.

Lökéshullám terápia ára abszolút megfizethető, különösen abban az esetben, ha állandó fájdalmakkal küzd. Az egészség mondhatni megfizethetetlen, éppen ezért nagyon fontos törekedni az egészséges életmódra. Azonban sajnos bármennyire is törekszik az egészséges életmódra, egy rossz mozdulat vagy a huszonegyedik század egyik népbetegsége a rossz testtartás és az abból eredő mozgásszervi problémák. A mozgásszervi betegségek kezelésére a lökéshullám terápia, vagy másként ESWT tökéletesen alkalmas. A lökéshullám terápia kiváló hatással van a szervezetre, mivel a lökéshullámok fokozzák a vérkeringést, élénkítik az anyagcserét, feloldják az izomcsomókat és megindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A mozgásszervi betegségben szenvedők számára a lökéshullám terápia kiváló fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatású. Alkalmazása azért is előnyös, mert a műtéti beavatkozásokkal szemben a szervezet kevésbé megterhelő. A lökéshullám terápia semmilyen negatív hatással nincs a szervezetre nézve, ezért a gyógyszeres és injekciós kezelés időszakát helyettesíti. A lökéshullám terápia elsősorban azok számára ajánlott, akik életkoruk vagy munkájuk miatt krónikus fájdalommal küzdenek. Emiatt általában a mozgás igény is csökken. A kezelés már egy-két alkalom után is kifejti jótékony hatásait. Bővebb információk a lökéshullám-terápia.hu weboldalon található, ahol az árakról is bővebben tud tájékozódni!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs