2022. július 13.
Milyen előnyei vannak a körömágyhosszabbítónak?

A körömágyhosszabbító alkalmazása egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen számtalan előnye van. Sajnos nem minden nő rendelkezik hosszú, kecses, elegáns ujjakkal. Ha a körömágy rövid, akkor az még inkább rövidnek és tömzsinek mutatja az ujjakat, ezért mindenképp érdemes körömágyhosszabbítót használni.

Körömágyhosszabbító tökéletes alternatíva, ha szeretnél hosszú és szexi, kecses ujjakat. Ha körmösként dolgozol, abban az esetben is érdemes beszerezni a körömágyhosszabbítót, hiszen könnyen előfordulhat, hogy vendégeid is a rövid körömágy problémával küzdenek. Először is azonban azt érdemes tisztázni, hogy melyik rész pontosan a körömágy. A körömágy pontosan az a rész, amelyen a köröm fekszik és le van tapadva, vagyis egész egyszerűen a rózsaszín rész. Ha a körömágy rövid, akkor az optikailag összenyomja az ujjakat, ami egyáltalán nem esztétikus. A körömágy abban az esetben esztétikus, ha a rózsaszín rész hossza legalább másfélszerese a körömlemez szélességének. A fehér szabad szél, tehát a körömvég pedig csak ezután következik.

A körömágyhosszabbító alkalmazása azért is előnyös, mert így nem látszódik, hogy a lenövés, mivel a rózsaszín körömágyhosszabbító mindent elfed. A körömágyhosszabbító az elszíneződések elfedésére is tökéletesen alkalmas. A MarilyNails kínálatában többféle körömágyhosszabbító is megtalálható. Ezekkel a zselékkel csodás manikűröket készíthetsz. A MarilyNails körömágyhosszabbító zselék LED lámpa alatt másfél perc alatt, UV lámpában pedig három perc alatt kötnek meg. A minőségi munka elvégzéséhez érdemes a MarilyNails kiváló termékeit is megtekinteni és megvásárolni, ami hasznodra lehet. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a marilynails.hu webáruházba!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs