2021. augusztus 26.
Milyen a jó Feng Shui a fürdőszobában?

A feng shui egy ókori ázsiai bölcsesség, amelyet az energia áramlásának optimalizálására használnak az otthonokban. Az egyik ilyen energia a víz elem, amely a gazdagsághoz, a bölcsességhez és a közösségi hálózatokhoz kapcsolódik.

A fürdőszoba egy olyan terület, amelyre figyelni kell, amikor a feng shui-ról van szó. A modern fürdőszobák éles ellentétben lehetnek azzal, ami a feng shui kifejlesztésekor volt az ókori Kínában. Képzelheti, hogy akkoriban a fürdőszobák kellemetlen helyek voltak. Manapság a modern fürdőszobák pihenésre, tisztálkodásra és fiatalításra szolgálnak. A fürdőszoba fényűző és gyógyfürdőszerű tér lehet, amely támogatja Önt és az egész családját. A hagyományos feng shui megközelítés mindenképpen tiszteletben tartandó dolog, de frissíthetjük ezt a bölcsességet is, hogy alkalmazkodjunk a modern élethez.

A feng shui az eredeti zöld dizájn, mert ez egy filozófia, amely összekapcsolja otthonunkat a környezetünkkel és a természettel. A legalapvetőbb szinten a fürdőszobában használt víz megfontolt megőrzése jó energiát teremt. Gondoskodása és gondossága az értékes erőforrás használatakor az élete más területeire is behatol, beleértve azt is, hogy mások hogyan bánnak önnel. A víztakarékos eszközök telepítése, rövidebb zuhanyozás és a szivárgások javítása, mind elősegitik a pozitiv energia áramlását. A vécé feladata, hogy elmossa a “hulladékot” és a vizet. Ez az egyik olyan terület, amelyre figyelni kell a feng shui-al kapcsolatban. Az erőforrások elvesztésének csökkentése érdekében tartsa zárva a WC-ülőkét, amikor nem használja. A WC fedeléhez hasonlóan a fürdőszoba ajtaja is egy másik módja annak, hogy az energia a fürdőszobába és a lefolyóba jusson. Általánosságban elmondható, hogy a jó feng shui érdekében tartsa zárva a fürdőszoba ajtaját. A legtöbb esetben, ha tükröt szerel fel a fürdőszoba ajtajának külső oldalára, az javítja a feng shui-t. A tükör energikusabbá teszi a fürdőszobát, és eltávolítja a feng shui problémákat is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs