2020. augusztus 17.
Microsoft Teams a Kvazar.cloud-nál!

Ossza meg véleményét és személyiségét. Gif-eket, matricákat és hangulatjeleket küldhet csoportos csevegésben vagy személyes üzenetekben a Microsoft Teams által.

[wp_ad_camp_1]

Microsoft Teams elérhető a kvazar.cloud weboldalon, ezért ha önnek is szüksége lenne erre a szolgáltatásra, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mert nálunk most akciós áron beszerezheti. Azonnali gombnyomással beléphet a csoportos csevegésből a vidókonferenciába. A 10 vagy 10.000 emberből álló csapatok egy helyen találkozhatnak, függetlenül attól, hogy hány helyen vannak. A Microsoftnál mélyen elkötelezettek arra, hogy segítsenek az embereknek és a szervezeteknek még több elérésében – és a mobil világ termelékenységének újbóli feltalálása alapvető célkitűzésünk. Azért hozták létre a Microsoft Teams-et, mert óriási lehetőséget és hatalmas változásokat látunk az emberek és a csapatok munkájában a program által.

A csapatok most rugalmasabbak, a szervezeti struktúrák pedig jobbak a kommunikáció és az információk áramlásának fenntartása érdekében. A Microsoft Teams segítségével nyitottabb, digitális környezetet kívánunk létrehozni, amely láthatóvá, integrálhatóvá és hozzáférhetővé teszi a munkát – az egész csapatnak, hogy mindenki együtt tudjon dolgozni. Mindenekelőtt a Microsoft Teams modern beszélgetési élményt nyújt a mai csapatok számára. A csoportbeszélgetések alapértelmezés szerint az egész csapat számára láthatók, de természetesen lehetősége van magánbeszélgetésekre. A Skype mélyen integrált, így a csapatok részt vehetnek hang- és videokonferenciákon.  Bővebb leírásért és további információkért keresse fel bátran a kvazar.cloud weboldalt, ahol megtekintheti a Microsoft Teams árát is többek között, tehát mindenképpen érdemes ide kattintani.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs