2022. március 21.
Mi mindent tartalmaz az autó assistance szolgáltatás?

Az autó assistance szolgáltatást nem szabad lebecsülni, ugyanis rendkívül hasznos szolgáltatás, melynek nagy hasznát lehet venni. Ha autóval indul útnak a család egy hosszabb nyaralás erejéig, akkor mindenképp azt javasoljuk, hogy kössön biztosítást, hiszen az ördög nem alszik, sosem lehet tudni, hogy mikor lehet rá nagy szükség.

Autó assistance szolgáltatás bármely autósnak jól jöhet, aki gépjárművel kíván utazni. Az autós utazást sokan kedvelik, hiszen valóban számos előnye van, azonban azt nem lehet elfelejteni, hogy a biztonságról is gondoskodni kell. Sajnos még mindig sokak fejében él a tévhit, miszerint külföldi utazáshoz bőven elegendő az Európai Egészségbiztosítási Kártya, ez azonban egyáltalán nincs így. Tudni kell azt is, hogy az Európai Egészségbiztosítási Kártya az autó számára nem nyújt védelmet. Tehát, ha az autó a semmi közepén lerobban, netán balesetet szenved, akkor nem sok segítségre számíthat, a kártyától legalábbis biztosan nem. Éppen ezért érdemes biztosra menni és biztosítást kötni. Az AXA „Gondtalan szabadság” kiegészítő biztosításának köszönhetően valóban gondtalanul élvezheti a nyaralás minden pillanatát.

Az autó assistance szolgáltatás a „Gondtalan szabadság” kiegészítő biztosítás részét képezi. A gépjármű segítségnyújtási szolgáltatás részeként helyszíni javításra kerül sor vagy szükség esetén a menetképtelen járművet elvontatják a legközelebbi szervizbe. Ha nincs lehetőség vontatásra, akkor a jármű, őrzött, biztonságos tárolására kerül sor. Az autó assistance szolgáltatás fedezetet nyújt az utasok tömegközlekedéssel történő szálláshelyre, valamint haza szállítására. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az axa-assistance.hu weboldalra!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs