2020. október 03.
Mi a legjobb VPN Kínában?

A kínai nagy tűzfal korlátozza a felhasználókat az ingyenes és nyílt internet elérésében. A VPN (virtuális magánhálózat) használható a szabad böngészésre, de valójában kevesen dolgoznak ezen Kínában, így a legjobb VPN Kínában nehezen megtalálható. Ha azonban oda akar utazni, akkor a NordVPN remek választás. Kínában az internetet a kormány ellenőrzi.

[wp_ad_camp_1]

A Nagy Tűzfal szabályozza a bejövő és a kimenő internetes forgalmat Kína és a világ többi része között. A felhasználókat számos népszerű webhely és közösségi hálózat blokkolja, és egyes kulcsszavakat kiszűrnek a keresőmotorokból. Nem minden VPN képes bejutni a kínai nagy tűzfalon. A NordVPN azonban Kínában is működik. Kínában az internet biztonságos böngészéséhez kövesse az alábbi lépéseket: Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő NordVPN előfizetést, és hozza létre fiókját. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközéhez. Csatlakozzon a NordVPN-hez. A kínai internetkorlátozások erőssége azonban régiónként és évről évre változhat, ezért érdemes használni a fejlett biztonsági funkciók egyikét. Az Obfuscated Servers szolgáltatás drasztikusan javítja a VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás esélyét Hongkongban.

Ha valaha is problémája van, amikor megpróbál csatlakozni egy VPN-kiszolgálóhoz Kínában, vegye fel a kapcsolatot a NordVPN-nel, hogy segítsenek az ingyenes internet elérésében. Működni fog egy ingyenes VPN Kínában? Nem. A VPN-szolgáltatóknak elfedett szervereket, kettős VPN-technológiát és különféle titkosítási protokollokat kell használniuk ahhoz, hogy megkerülhessék a Kína által bevezetett korlátozásokat. Az ingyenes VPN-ek nem kínálják ezeket a funkciókat, és nagyon valószínűtlen, hogy valaha is felkínálják majd. Alapvető titkosítási módszereiket és csatlakozási protokolljaikat könnyen fel lehet ismerni, ezért nem felelnek meg a kínai internetes rendőrség nagy erőinek.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs