2020. március 14.
Mi a hardware wallet?

A hardver pénztárcák a blokklánc-ökoszisztéma kulcsfontosságú elemei. Biztonságot és hasznosságot nyújtanak a blokkláncokkal való interakció során. Tartsa biztonságban eszközeit akkor is, ha a használt számítógépe nem biztonságos.

[wp_ad_camp_1]

A hardver pénztárcák extra védelmet nyújtanak a számítógépes támadások, az adathalász webhelyek és a rosszindulatú programok ellen. A hardver pénztárca több blokklánccal egyszerre használható. Ez lehetővé teszi az Ethereum és más láncok kezelését, és olyan érmék, elérhetőek ugyanazon az eszközön, mint a Bitcoin, Lumen és még sok más. A hardver pénztárca egyszerűen helyreállítható egyetlen helyreállítási kifejezéssel. A hardver pénztárca, gyakran egy kis plug-in eszköz, egy hordozható kulcs, amely lehetővé teszi, hogy bárhol biztonságosan hozzáférhess a pénzeszközökhöz. A hardver pénztárca „be tud jelentkezni” több dApp-ba, anélkül, hogy új fiókokat kellene létrehoznia. Arra is használhatja, hogy bejelentkezzen a szokásos alkalmazásokba, például a Googleba és a Facebookba.

Az olyan platformok, mint a Radar Relay, lehetővé teszik a kereskedelmet közvetlenül a hardver pénztárcájából. Ez a legbiztosabb módja a digitális eszközök kereskedelmének, mivel mindig megőrzi a tokeneket. Az eszközökkel egyenesen a pénztárcájából kereskedni, ahelyett, hogy letétbe helyezné egy váltónál. Ezzel időt takarít meg azáltal, hogy átugorja a betéti késedelmeket és a díjakat a fizetési korlátokból. A kriptovalutákat soha nem a hardver pénztárca tárolja, hanem ezek mindig a blokkláncon vannak. A hardver pénztárca csupán a személyes kulcsot tárolja. Ez a privát kulcs megnyitja a kaput önnek a blokkláncba, ahol az eszközök valóban megtalálhatók. Mivel a blokklánc mindenütt jelen van, csak a hardver pénztárcájára van szüksége, hogy használhassa a tokeneket.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs