2022. december 13.
Mélyhűtő szekrény kínálat elismert márkáktól

Alapvetően két fő szempont van annak eldöntésekor, hogy milyen típusú mélyhűtőt vásároljon: a méret a családnak megfelelően, és a mélyhűtő típusa az otthoni hely méretéhez mérten.

Mélyhűtő szekrény elismert márkáktól várja a premiumhuto.hu weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtalál profi hűtőinkkel kapcsolatban.  Három fajta mélyhűtő létezik – a ládás mélyhűtő, állószekrényes mélyhűtő és a kombinált hűtőszekrény-mélyhűtő. Egyedülállók számára a hűtő-mélyhűtő kombináció is elegendő lehet, de egy nagy, gyermekes család számára valószínűleg felbecsülhetetlen értékű lenne a mélyhűtőszekrény. Ha sok friss terméket fagyaszt le a kertjéből, vagy nagy darab húst vásárol, akkor több helyre is szüksége lesz, mintha csak készételeket vagy fagyasztott zöldségeket kellene lefagyasztania a szupermarketből. Igaz, hogy az üres mélyhűtő üzemeltetése költségesebb, de másrészt az is költséges hiba lehet, ha rosszul számolja vagy ítéli meg, mennyit fog használni a mélyhűtőből, és egy olyan modellt vásárol, amely túl kicsi a családja szükségleteihez.

Tudta, hogy valójában olcsóbb a mélyhűtő, mint egy hűtőszekrény vagy egy kombinált hűtőszekrény? Egy külön hűtőszekrény és mélyhűtő együtt az éves villamosenergia-fogyasztás körülbelül 11%-át teszi ki, és ennek 7%-a egyedül a hűtőszekrényhez tartozik. A ládás mélyhűtő típus a leggazdaságosabb. Körülbelül 50%-kal kevesebb áramot fogyaszt, mint más típusú mélyhűtők, bár az üzemeltetési költségek számos tényezőtől függenek, például a mélyhűtő telítettségének mértékétől, a helyétől, a hatékonyságától, az ajtó kinyitásának gyakoriságától függ. A manuálisan leolvasztandó mélyhűtők kissé nehezebbek lehetnek, de jobban védenek a mélyhűtő leégésétől, és sokkal költséghatékonyabbak, mint a fagymentes modellek. További részletekért keresse fel a premiumhuto.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs