2019. február 01.
Mellfelvarrás árak – megéri?

Számos nőben merül fel a gondolat az idő múltával, hogy megváltoztassa külsejét, újra visszanyerje fiatalos formáit. Ma már nagyon sokan kés alá feküdnek, hogy a kívánt eredményt elérjék.

[wp_ad_camp_1]

Mellfelvarrás árak után érdeklődve sokan elbizonytalanodnak a műtétet illetően, hisz a kockázatok mellett, az árakat tekintve is mérlegelni kell. A mellfelvarrás ára attól is függhet, hogy a páciens mellnagyobbítást is szeretne – e a felvarrás mellé. Tudni kell, hogy a műtétet csak egyszer kell kifizetni és hosszú távra szól. Így tehát a műtét megéri, hisz nem csak a mell kinézete változik meg, hanem a páciens is visszakaphatja önbecsülését. A mellfelvarrás a hölgyek körében az egyik legnépszerűbb beavatkozás, már csak azért is, mert sok nő ódzkodik implantátum behelyezésétől, azonban ebben az esetben erről szó sincs. Mellfelvarrás esetén ugyanis a bőrfelesleget eltávolítják, a mirigyállományt megemelik, kúposítják és rögzítik. A műtétet akár csak más szépészeti beavatkozásokat szakértő orvossal kell elvégeztetni, akinek tapasztalata és korábbi eredménye hozzáértőt feltételez.

A műtétet altatásban végzik két – három óra hosszan. A műtét után az éjszakát megfigyelés alatt a klinikán kell tölteni. A műtét utáni fájdalom nem elviselhetetlen és fájdalomcsillapítókkal nagyon jól csökkenthető. Műtét után rugalmas pólya kerül felhelyezésre, ezenkívül sportmelltartó viselése szükséges. A bekötözött sebet a varratszedésig szárazon kell tartani, így a hosszú fürdőzésről ebben az időszakban le kell mondania a páciensnek. A mell és vállizmokat megterhelő mozgásokat pedig még hónapokig kerülni kell, ilyen például a tánc vagy az úszás. A sportmelltartó viselése még egy darabig fontos, hogy a melleknek meg legyen a megfelelő tartása.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs