2021. november 29.
Melissa & Doug – több, mint árka

Ma már egyre tudatosabbak a szülők, így kétszer is meggondolják, hogy milyen játékot vásároljanak a gyerekeknek. Nem elég, hogy a játék olcsó, színes legyen, hanem egyre inkább szempont, hogy a játék fejlesztő hatású legyen és minőségi anyagokból készüljön.

Melissa & Doug egy ismert játék márka, ugyanakkor mindamellett a két név mögött két valós, hús-vér ember is áll. Doug és Melissa amerikai szülők, akik miután találkoztak egy vakrandin, úgy döntöttek, hogy szeretnének minőségi játék készítéssel foglalkozni. Melissa apjának garázsában kezdődött a márka története. Már akkoriban is nagy hangsúlyt fektettek a minőségre. A játékokat minden esetben szigorú ellenőrzéseknek vetették alá, illetve elsődleges tesztcsoportjuk az időközben született hat gyermekük lett. A kezdetben aprócska, garázsban lévő vállalkozás azóta hatalmasra nőtt és világszerte ismertté vált. A szülőpáros nagy hangsúlyt fektet a vásárlói véleményekre, figyelembe veszik azokat és igyekeznek megfogadni a tanácsokat, visszajelzéseket. Melissa és Doug arra is odafigyel, hogy a játékok minőségiek legyenek, olyanok, melyeket gyermekeiknek is nyugodtan oda adnak.

A szülőpár azon a véleményen van, hogy egy játéknak nem kell bonyolultnak lennie, jellemzően a legegyszerűbb játékok a legnagyszerűbbek. A túl bonyolult játékokkal az a baj, hogy a gyerek kevésbé tudja használni képzelőerejét. A lényeg, hogy a játék egyszerű legyen, esetleg egy kis csavarral megspékelve. Melissa & Doug márka széles termékpalettáján biztosan talál olyan játékokat, melyek elnyerik gyermeke tetszését. Ha Önnek is fontos a minőség, akkor főleg ajánljuk a márka termékeit! Bővebb információkért látogasson el a jatektenger.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű kínálatot, illetve tájékozódjon!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs