2020. november 14.
Melaka legjobb szálláshelyei

A holland építészet, a portugál származás, a brit gyarmati nyomok, sőt a kínai hatások történelmével Melaka igazi kaméleon. Ezeken kívül a malajziai tengerparti város büszkélkedhet gyönyörű örökségi épületekkel és rengeteg történelmi látnivalóval.

[wp_ad_camp_1]

Ez a kultúrák gazdag kárpitja és fantasztikus ételeket is biztosít az egész városban; még az indiai kultúra is nagy része Melakának, amely hozzáadja az ételkülönlegességeket. Swiss Hotel Heritage Boutique Melaka: Ez a szálloda klassz és kortárs lehetőség, amely ötvözi a hagyományos melakani stílust a modern funkciókkal. A Jonker utca szívében található, ahol minden akció zajlik. Közel lesz a történelmi melaka óratorony és a Cheng Hoon Teng templom – sok minden történik a közeli területen. A szobákat kínai ihletésű bútorok díszítik, elegáns butik stílusban, és csiszolt fürdőszobával rendelkeznek. A Melaka történelmi területtől távol, egy modern épületben található Hotel Arissa modern, tiszta szobákat kínál, sok egyenes vonallal, szürkével és lágy világítással, így egy kényelmes és pihentető szálláshelyet jelent.

A szálloda ingyenes kerékpárkölcsönzést biztosít, így saját tempójában fedezheti fel a környéket. A Plaza Hang Tuah, valamint a Baba és Nonya Örökség Múzeum közelében található. A személyzet barátságos és mindennap reggelit szolgál fel. Ezen kívül egy helyszíni étterem is működik az esti étkezéshez és az ebédhez. Amennyiben Ön vezet, a szálloda ingyenes parkolási lehetőséget biztosít. A valóban bájos, régi üzletházban található, Baba és Nonya örökség belső terével díszített Ohana House központjában finom elemeket taláhat. A szobák figyelemfelkeltő baldachinos ággyal, valódi parkettával és redőnyös ablakokkal rendelkeznek, amelyek az utcára néznek. A szálloda egész területén különféle ülősarok található, ahol pihenhet, és a falakon található hagyományos műalkotásokon merenghet.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs