2020. április 09.
Méhnyakrák szűrés szakorvosok által

A CONFIDENCE Marker ™ tanulmány a magas kockázatú HPV-fertőzésben szenvedő nők körében azonosítja azokat a betegeket, akik beavatkozást igényelnek, vagy esetleg további vizsgálatokra van szükségük.

[wp_ad_camp_1]

Méhnyakrák szűrés szakorvosok által elérhető a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk bátran és mindent megtudhat erről a szűrésről és az árakról is.  A sejtkeneten alapú méhnyakrák szűrés több évtizede után kiderült, hogy noha a rákmegelőző körülmények 50–70% -át kimutatják, ma nem tekintik kellően érzékeny és objektív, reprodukálható módszernek. A modem, DNS-alapú HPV-szűrés sokkal pontosabban teljesít: több mint 90% -os biztonságot nyújt. Ezért a HPV tesztelését a szűrés első lépéseként vezetik be a világ egyre több országában, és ez az első, a legmegfelelőbb és legérzékenyebb módszer a méhnyakrák szűrésére, amit 30 éves kortól igénybe lehet venni. Ennek oka az, hogy a a magas kockázatú HPV (HR HPV) a méhnyakrák kialakulásának lehetséges kockázatát jelzi.

Mindenki számára ismert, hogy a HPV-fertőzés gyakran fordul elő (a nők körülbelül 80% -a megtapasztalja életének valamilyen pontján), és a legtöbb esetben önmagában is eltűnhet ez a fertőzés 1-2 év alatt. A feladat az, hogy megtalálják azokat, akik esetében az immunrendszer valamilyen okból nem képes eltávolítani a vírust (a fertőzöttek kb. 10% -a). Amennyiben ennél is többet tudna meg, kattintson bátran weboldalunkra a belvarosiorvosicentrum.hu-ra és itt mindent megtudhat erről a témáról, ráadásul időpontot is kérhet szakorvosainktól ha szűrést szeretne igényelni. Időpontfoglalásért weboldalunkon egy űrlapot is kitölthet nevének, telefonszámának, e-mail címének illetve üzenetének megadásával. Keressen fel minket bátran és több betegségről is olvashat majd.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs