2021. december 01.
Megbízható geda felvonó bérlés, geda bérlés jó áron

A GEDA ipari felvonói garantálják az emberek és anyagok zökkenőmentes, hatékony és biztonságos szállítását, ahol szükség van rájuk. A GEDA megoldásai még a legnehezebb körülmények között is meggyőzik az ügyfeleket egyedülálló minőségükkel. A GEDA ipari felvonók sokoldalú telepítési helyszínei a cementművektől, az aszfaltkeverő üzemektől, a hűtőtornyokon és silókon áthaladó vegyi üzemektől a tengeri üzemekig és a robbanásvédett területekig terjednek.

Megbízható geda felvonó bérlés, geda bérlés jó áron várja a bestrent.info weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és bérelhet akár már ma. A moduláris felépítés különböző autóméretek, 300 kg-tól 3200 kg-ig terjedő teherbírások és akár 60 m/perc emelési sebesség közötti választási lehetőséget biztosít az ügyfelek számára. Ez vonatkozik a robbanásbiztos felvonóváltozatokra is. Bármilyen igénye is van egy ipari lifttel kapcsolatban, minden GEDA ipari lift, legyen az egy szállítóplatform vagy személy- és anyagemelő, tökéletesen illeszthető bármilyen helyszíni körülményhez. Az extrém magas vagy alacsony hőmérséklet, a porszennyezettség és a nagy gyakoriságú és függő teherterhelés magas követelményeket támaszt az ipari felvonók tervezésével és biztonságával szemben. Ha a stabilitás, a megbízhatóság és az emelési magasság sajátos követelményeit kell kielégíteni, a GEDA emelőgépek jelentik a megoldást. Természetesen a biztonság a legfontosabb számunkra!

A GEDA ipari felvonók megfelelnek az ATEX, NEC és IEC által meghatározott követelményeknek a hőmérséklet-állóságra, a hőmérsékleti osztályokra és a robbanásvédelmi irányelvekre vonatkozóan. Minden ipari felvonó külön-külön megfelel a gyártási szabványnak – szükség esetén az ATEX termékirányelv 94/9/EC, az ATEX munkahelyi irányelv 1999/92/EG, valamint a NEC és IEC tanúsítási szabványok követelményeinek. További részletekért és bérlésért nézzen be a bestrent.info weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs