2021. augusztus 05.
Medence fóliázás megbízható csapattal

A vékonyabb fóliák sérülékenyek lehetnek ha gyerekek játszanak a medencében. Ezenkívül a vastagabb fóliák jobban bírják a pH-egyensúlyhiányt, amelynek kockázata a fürdőzők számával növekszik. A kis föld feletti medencék esetében általában elegendő egy 50/100 fólia.  Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

Medence fóliázás a medence-foliazas.com weboldalon érhető el méghozzá végtelenül kedvezményes áron tehát látogasson el ide ha mindent meg szeretne tudni a fóliázásról. A talajmedencéknél a minimális ajánlott vastagság a 75/100. A fólia kellemesebb tapintása érdekében a műanyag réteg alá rothadásbiztos filc helyezhető el – különösen a lépcsőkön és a medence padlóján. A filc kiegyenlíti a medence felületének felületi egyenetlenségeit. Ami a színt illeti, a gyártók széles palettát kínálnak: biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt! Ne feledje, hogy a világos színek jobban kopnak, míg a sötétebbek inkább elszíneződnek. Még jobb, hogy a víz átlátszóbbnak tűnik egy világosabb színű fóliával. A fólia színe mindenekelőtt befolyásolja a medence vizének megjelenését. És ez végső soron ízlés kérdése! Érdemes például harmonizálni a környezettel.

Ha azt szeretné, hogy a medence hasonlítson a gyepjére, akkor válasszon egy zöld fóliát! Egy fehér fóliával a vize kéknek tűnik. Ha oda akarja képzelni magát a Karib-tengerre, tegye homokos színűvé! A sötétkék fólia fokozza a mélység megjelenését. Amennyiben megtekintené a lehetőségeket és a teljes medence fólia kínálatot nincs más hátra mint benézni hozzánk a medence-foliazas.com weboldalra és itt megtalálhat mindent amit a medence fóliázásról tudni érdemes. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket is, ha kérdéseket tenne fel nekünk a fóliázással vagy az árakkal kapcsolatban.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs