2021. szeptember 23.
Matek érettségi felkészítő vár mindenkire

A házi feladatok elvégzése közben készítsen egy listát képletekről vagy technikákról, amelyek hasznosak lehetnek az érettségi során. Tanulmányozáskor nézze át ezeket a listákat, hogy emlékezzen arra, hogy milyen technikákat talált hasznosnak.

[wp_ad_camp_1]

Matek érettségi felkészítő elérhető a legkedvezőbb áron az erettsegi-felkeszito.hu weboldalon, ezért kattintson ide és mindent megtalál az érettségivel kapcsolatban. Valószínűleg stresszel vagy fél, amikor a tanár kiosztja az érettségi tesztet. Sok mindent megtehet ilyenkor. Először is ne tömje az összes anyagot a fejébe néhány nappal az érettségi előtt. Próbáljon néhány hétig tanulni minden este a teszt előtt. Aztán, amikor jön az érettségi, nyugodjon meg. Vegyen néhány mély lélegzetet, és képzeljen el valamit, ami boldoggá teszi, de nem zavarja a koncentrálásban túlzottan. Képzelje csak el, hogy házi feladatot végez, és nem vizsgázik. Ha elég keményen képzeli ebbe magát, a stressz elmúlik, és mindenre emlékezni fog, amit tanult.

Gyűjtsön anyagot a tanév során a tanulmánycsomag kialakításához: régi vizsgák, vetélkedők, példák a feladatokra, régi házi feladatok és jegyzetek. Gondoljon a látott problémák típusaira, azokra a technikákra, amelyeket megtanult e problémák megoldására, és arra, hogy miként tudja megmondani, melyik technikát érdemes használni. A tankönyv rendesen van elrendezve, hogy a problémák megfeleljenek a leckének. A vizsga során azonban különböző típusú problémák keverednek. A legtöbb teszt megköveteli a matematikai feladatok megoldását; az erre való felkészülés egyetlen módja a matematikai feladatok megoldásának gyakorlása. Tekintse át a tankönyv vagy a jegyzetek egyes szakaszait, és győződjön meg arról, hogy továbbra is megoldhatja a problémákat. Takarja le a már kidolgozott megoldásokat, és oldja meg újra a problémákat. Amennyiben többet tudna meg látogasson el az erettsegi-felkeszito.hu weboldalra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs