2020. június 10.
Marokkó legszebb tengerpartjai

Marokkó partvonala az Atlanti-óceán és a Földközi-tenger mentén is folyik, ami azt jelenti, hogy rengeteg tengerpartja van, amelyek csak a látogatókat várják.

[wp_ad_camp_1]

Ha úgy érzi, hogy a nyaralását napfényesben lazítva töltené az arany homokos parton, akkor a gyönyörű öblök és festői lagúnák Marokkóban ideálisak az Ön számára. Egy kicsi, de vonzó városban található a Maril nevű tengerpart, a marokkói nyaralók kedvence, akik a nyári hónapokban érkeznek ide, hogy eltöltsék az idejüket a Földközi-tenger vizein. Világos zöld hegyek ölelik körül a partot és egy kellemes tengerparti sétány lehetővé teszi a kellemes sétát a part mentén. Álljon meg, igyon meg egy jeges kávét, és figyelje, ahogy a halványkék meleg vizek összeérnek a fehér homokkal. Nyugat-Szaharában, a Dakhla-félszigeten található Dragon Beach, amely az Atlanti-óceánba nyúlik az afrikai part mentén, és kristálytiszta vizekkel és fehér homokdűnékkel büszkélkedhet. A vízi sportok szerelmeseinek és a természet kedvelőinek egyaránt kiváló Dragon Beach, amely egy kis sziget a kék lagúna közepén.

Ha egy kevésbé zsúfolt partot keres, és a fejlettség nem befolyásolja a választást, menjen a Sidi Kaouki tengerpartra, ahol a nyugalom és a hagyományos életmód ötvöződik. Ez a természetes tengerpart vad maradt, homokdűnékkel és növényekkel, így egyfajta sivatagi oázis jön létre a tenger mellett – a szomszédos Essaouira tengerpart heves szelei nélkül. Lehet, hogy ez egyike azoknak a tengerpartoknak, amelyeket a leginkább titokban tartanak, mert Sidi Kaouki idilli elszigeteltsége növeli vonzerejét. A Berber nevű falu közelében található part, a környező élet egyszerű, ha ide látogat garantáltan maga mögött hagyhatja hétköznapi problémáit. A szörfösök itt élvezhetik a nagy hullámokat, és lazíthatnak a kényelmes kávézókban és éttermekben.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs